Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acaba ne kadarı doğru, bunu sayfa admini de yapıyor olabilir. Yani atıyor olabilir diye düşünüyorum. Adnan Menderes Üniversitesi itiraf sayfalarının sayısı çok fazla, Adü'de okuyanların sayısına bakılacak olursak itiraf sayfaların hepsine sürekli bu kadar itiraf düşmüyor olması gerek.
Üniversitede okumasa dahi sayfayı takip edenler var özellikle birilerini beğenen insanlar sorular soruyor itirafta bulunuyor, daha önce hiç böyle bir şey yapmadım fakat yapan arkadaşlarım vardı.
Üniversitede okumasa dahi sayfayı takip edenler var özellikle birilerini beğenen insanlar sorular soruyor itirafta bulunuyor, daha önce hiç böyle bir şey yapmadım fakat yapan arkadaşlarım vardı.
İşte insanlar birbirlerini buluyorlar, ev arkadaşı buluyorlar, ev eşyası vb. tüm her şeyin ilanını verebiliyorsun tıpkı burada olduğu gibi aradaki tek fark o instagram üzerinden burası ayrı bir sosyal mecra.
İşte insanlar birbirlerini buluyorlar, ev arkadaşı buluyorlar, ev eşyası vb. tüm her şeyin ilanını verebiliyorsun tıpkı burada olduğu gibi aradaki tek fark o instagram üzerinden burası ayrı bir sosyal mecra.