Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Adü itiraf sayfasında hiç itiraf paylaştınız mı?

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sokakta, kafede görüp beğendiğiniz birini bulmaya çalıştınız mı? Gidip konuşmak yerine itiraf sayfasına yazmanızın nedeni nedir?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
hiç yapmadığım bir şey, saçma geliyor.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Acaba ne kadarı doğru, bunu sayfa admini de yapıyor olabilir. Yani atıyor olabilir diye düşünüyorum. Adnan Menderes Üniversitesi itiraf sayfalarının sayısı çok fazla, Adü'de okuyanların sayısına bakılacak olursak itiraf sayfaların hepsine sürekli bu kadar itiraf düşmüyor olması gerek.

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Üniversitede okumasa dahi sayfayı takip edenler var özellikle birilerini beğenen insanlar sorular soruyor itirafta bulunuyor, daha önce hiç böyle bir şey yapmadım fakat yapan arkadaşlarım vardı.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Üniversitede okumasa dahi sayfayı takip edenler var özellikle birilerini beğenen insanlar sorular soruyor itirafta bulunuyor, daha önce hiç böyle bir şey yapmadım fakat yapan arkadaşlarım vardı.
Ne oluyor peki? Yani yapınca bir şeyler oluyor mu?

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Ne oluyor peki? Yani yapınca bir şeyler oluyor mu?
İşte insanlar birbirlerini buluyorlar, ev arkadaşı buluyorlar, ev eşyası vb. tüm her şeyin ilanını verebiliyorsun tıpkı burada olduğu gibi aradaki tek fark o instagram üzerinden burası ayrı bir sosyal mecra.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İşte insanlar birbirlerini buluyorlar, ev arkadaşı buluyorlar, ev eşyası vb. tüm her şeyin ilanını verebiliyorsun tıpkı burada olduğu gibi aradaki tek fark o instagram üzerinden burası ayrı bir sosyal mecra.
Burada itiraf kısmı yok ama, olmalı mı?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar