Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

ingilizce öğretmenliği

urfavsong

Yeni Üye
iyi günler bölümün nasıl olduğunu ve ne gibi imkanları olduğunu merak ediyorum. Erasmus programından bahsederseniz özellikle çok sevinirim. Dersler nasıl,bölüm öğretmenleri nasıl lütfen yardımcı olabilir misiniz? Yazmayı düşünüyorum çünkü burayı…

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Merhaba, ingilizce öğretmenliği okumuş tanıdığım yok ama diğer konulara da göz atabilirsen Adü'nün eğitim kalitesi ve Aydın oldukça iyi bir noktada. Bu bölümü okuyan arkadaşlar varsa sana bu konuda yardımcı olabilir.

urfavsong

Yeni Üye
Merhaba, ingilizce öğretmenliği okumuş tanıdığım yok ama diğer konulara da göz atabilirsen Adü'nün eğitim kalitesi ve Aydın oldukça iyi bir noktada. Bu bölümü okuyan arkadaşlar varsa sana bu konuda yardımcı olabilir.
kaç gündür ingilizce öğretmenliği okuyanları bulmaya çalışıyorum açıkcası birisi varsa konuşabilsem çok iyi olacak ama işte…

sisyphosculuk

Yeni Üye
kaç gündür ingilizce öğretmenliği okuyanları bulmaya çalışıyorum açıkcası birisi varsa konuşabilsem çok iyi olacak ama işte…
adü eğitim fakültesi instagram hesabına girip oradaki takipçilerden bulabilirsin, biyografisine yazıyorlar genelde okudukları bölümü.

allons-y

⭐️⭐️
adü güzel üniversite ya ama cidden bölüm hakkında benim de bilgim yok olan ulaşsın

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar