Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sizin imkanınız olsaydı titan deniz altı ile seyahat eder miydiniz?

ben diye biri

⭐️
Bu olay benim çok fazla dikkatimi öeken bir konu. Her zaman deniz altını çok merak etmişimdir ama aynı zaman da korkunç da gelmektedir. Bu şekilde bir gezi çok ilginç ve garip geliyor. Titanik için değil ama deniz altını keşfetmek için bu tarz bir şeye katılmak isterdim. Fakat biraz araştırdığımızda bu deniz altı çok basit bir teknoloji ile yapılmıştı çok güvenilir bulunmuyordu bunu bilerek gitmek ne kadar doğru bilmiyorum.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
denizaltı ilgi çekici, aynı şekilde galaksi ve karadelikler. ama sonsuz bir bilgi havuzu olduğundan dolayı araştırmıyorum açıkçası. nasa geçtiğimiz günlerde ufonun varlığından bahsetmişti. o da ilgi çekici bence. 52. bölge gibi bir yerin olduğunu varsayarsak bilmemiz istenmeyen çok fazla şey olabilir.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Seyahatin tanımı güzel ama araç çok yetersiz ve küçük. Yani büyük bir deniz altı ile böyle bir geziye çıkmayı çok isterdim. Ancak sıkış tepiş bir araç uzaya da gitse bir düşünürüm. Fiziksel olarak ferah ve rahat olmalıyım, istediğim zaman dinlenmeliyim vs.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar