killjoys
⭐️
Eğitim Bilimleri Bölümü, dört ana bilim dalından oluşmaktadır:
1) Eğitim Programları ve Öğretim Ana Bilim Dalı (EPÖ),
2) Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Ana Bilim Dalı (EYTPE),
3) Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı (RPD) ve
4) Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Ana Bilim Dalı Eğitim Bilimleri Bölümü içinde yer alan ana bilim dallarından sadece RPD ana bilim dalına lisans düzeyinde öğrenci alınmaktadır.
EYTPE ve EPÖ ana bilim dallarına ise sadece lisansüstü (master / doktora) düzeyde öğrenci alınmaktadır. EPÖ ana bilim dalında, eğitim programlarına ve çağdaş öğretme-öğrenme yaklaşımlarına yönelik akademik çalışmalar yapılmaktadır. EYTPE ana bilim dalı ise, eğitim ve okul yöneticiliği ve sosyal bir kurum olarak okulun yapı ve işlevlerine dönük çalışmalar yapmaktadır. RPD ana bilim dalı ise, okul rehberlik hizmetleri ve psikolojik danışma alanında eğitim vermektedir.
Merkez kampüs eğitim fakültesi içerisinde yer almaktadır.
konumu güzel kütüphanenin hemen karşısında.
bilgisi olan arkadaşlar bizimle yorumlarınızı paylaşır mısınız?
1) Eğitim Programları ve Öğretim Ana Bilim Dalı (EPÖ),
2) Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Ana Bilim Dalı (EYTPE),
3) Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı (RPD) ve
4) Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Ana Bilim Dalı Eğitim Bilimleri Bölümü içinde yer alan ana bilim dallarından sadece RPD ana bilim dalına lisans düzeyinde öğrenci alınmaktadır.
EYTPE ve EPÖ ana bilim dallarına ise sadece lisansüstü (master / doktora) düzeyde öğrenci alınmaktadır. EPÖ ana bilim dalında, eğitim programlarına ve çağdaş öğretme-öğrenme yaklaşımlarına yönelik akademik çalışmalar yapılmaktadır. EYTPE ana bilim dalı ise, eğitim ve okul yöneticiliği ve sosyal bir kurum olarak okulun yapı ve işlevlerine dönük çalışmalar yapmaktadır. RPD ana bilim dalı ise, okul rehberlik hizmetleri ve psikolojik danışma alanında eğitim vermektedir.
Merkez kampüs eğitim fakültesi içerisinde yer almaktadır.
konumu güzel kütüphanenin hemen karşısında.
bilgisi olan arkadaşlar bizimle yorumlarınızı paylaşır mısınız?