Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

ADÜ Fen Fakültesi Nasıl? ADÜ Öğrenci Yorumları

Mamacita

⭐️
Selamlar arkadaşlaar Fen Fakültesinde okuyan arkadaşlarım bizlere fikirlerini belirtirse çok sevinirim aklında soru işareti kalan arkadaşlarımıza yardımcı olalım lütfeenn.

Fen Fakültesi 4 bölümü ile 3000'in üzerinde lisans ve 300 dolayında lisansüstü öğrenciye eğitim veren ve aynı zamanda üniversitemizin diğer birimlerine de servis dersleri veren bir birimdir. Fakülte, faaliyetlerini toplam 3 binada sürdürmekte olup, toplam 43 derslik ve 29 öğrenci-araştırma laboratuvarına sahiptir.
Bu işlevi yerine getirmek üzere 190 öğretim elemanı ve 15 idari personel görev yapmaktadır.
Fakültede 504 farklı lisans dersi 148 farklı lisansüstü dersi verilmektedir. Haftalık ders saatleri toplam 1766 saat düzeyindedir. Uluslararası ilişkiler bakımından incelendiğinde 8 farklı Avrupa ülkesinden 14 üniversite ile ERASMUS anlaşması bulunmaktadır.

Bölümler hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum Biyoloji, Fizik, Kimya Matematik bölümlerinden oluşmaktadır. Merkez Kampüste yer almaktadır
Şehirlerarası Otobüs Terminalinden 2, Şehir içinden 10-11-15-16-17-19 numaralı özel halk minibüsleri ve Belediye Otobüsleri ile Üniversitemiz Merkez Kampüsüne ulaşım sağlanmaktadır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar