Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

ADÜ nasıl bir yer yatay geçiş için

muhallebi

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu sene yatay geçiş ile Aydın'a gelebilirim ve şu anda kafam karışık biraz aklımdaki soruları sormak istiyorum.
İlk olarak nasıl bir şehir şu anki üniversitemde en çok şikayet ettiğim ilçede olması ve tüm aktivitelerden uzak kalmak. Sinemaya gitmek bile 1 saat sürüyordu otogara gitmek de aynı şekilde.
Diğer konu yemek konusu kykda kaldıgım için tüm yemeklerini beğenmiyorum ve şu anki üniversitemde etrafta yiyebilecek çok az seçenek vardı düzgün olanlar da öğrenciler için çok pahalıydı. Aydında nasıl acaba bu arada Eğitim fakültesinde olacağım gelebilirsem.
Diğer konu ana kampüsün olduğu yer Aydın merkez değil sanırım yani çok bir problem oluyor mu bu?
Son olarak da İzmirde yaşadığım için günlük gelip gitmek sizce mantıklı olur mu öyle bir imkan var mı yoksa yurtta kalmak mı mantıklı olur.
Sağolun okuduğunuz için :)

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
ana kampüs Aydın merkez /Efeler'de.
Aydın, şehir büyüklüğüne göre sosyal olarak nitelendirilebilir. Mimar Sinan starbucks, Doğugazi bulvarı ve Sevgi yolu en çok aktif olan yerlerdir. Aydın, pek çok yere yakın bir yerdir. ben otobüse binmektense yürümeyi tercih ediyorum.
İzmir aydın 1-1.30 saat olsa da çekilecek çile olduğunu düşünmüyorum. ben ilçeden ilçeye giderken bile zorluk çekiyordum.
Aydın'da okumalıyım sorusu için benim yanıtım evettir. Her genç burada aktivitelere katılabilir ve iyi bir eğitim alabilir

colorfuul

⭐️⭐️
Merhaba arkadaşlar ben bu sene yatay geçiş ile Aydın'a gelebilirim ve şu anda kafam karışık biraz aklımdaki soruları sormak istiyorum.
İlk olarak nasıl bir şehir şu anki üniversitemde en çok şikayet ettiğim ilçede olması ve tüm aktivitelerden uzak kalmak. Sinemaya gitmek bile 1 saat sürüyordu otogara gitmek de aynı şekilde.
Diğer konu yemek konusu kykda kaldıgım için tüm yemeklerini beğenmiyorum ve şu anki üniversitemde etrafta yiyebilecek çok az seçenek vardı düzgün olanlar da öğrenciler için çok pahalıydı. Aydında nasıl acaba bu arada Eğitim fakültesinde olacağım gelebilirsem.
Diğer konu ana kampüsün olduğu yer Aydın merkez değil sanırım yani çok bir problem oluyor mu bu?
Son olarak da İzmirde yaşadığım için günlük gelip gitmek sizce mantıklı olur mu öyle bir imkan var mı yoksa yurtta kalmak mı mantıklı olur.
Sağolun okuduğunuz için :)
arkadaşık izmirde okuyordu aydından gidip geldi geçen yıl çok uzak olmamasına rağmen ders saatleri uygun olmazsa çok yoruluyorsun başka şeylere enerjin kalmıyor pek tavsiye etmiyorum

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar