Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Adü Turizm Fakültesi nasıl öğrenci yorumları?

Mamacita

⭐️
Merhaba arkadaşlar

Adü Turizm Fakültesi güzel mi sizce, burada okunur mu bilgi verir misiniz? Burada okuyan öğrencilerin öğrenci yorumlarını merak ediyoruz.

Yukarıdaki sorunun yanıtını size bırakıyorum ben merak edenler için Adü Turizm Fakültesi için diğer bilgileri giriyorum.

Adü Turizm Fakültesi Aydın merkez kampüs içerisinde yer almıyor, Aydın'ın en güzel ilçelerinden birinde yani Kuşadasında. Aydın'da deniz var mı diye merak edenlerin tercih edeceği yer burası çünkü Kuşadası denize sıfır. Buraya ulaşım Aydın merkezden bineceğiniz toplu taşıma araçları ile sağlanır, yanlış hatırlamıyorsam 403 gidiyor. Kendi arabanız ile otobandan gitmek mümkün. Tabii ki nereden gittiğiniz önemli. İzmir tarafından geliyorsanız selçuk üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Fakültede şu an 2017 öğrenci var ve genel olarak öğrenciler burada okumaktan memnun çünkü eğitim direk turizm alanında veriliyor. Öğretmenleri iyi, turizm bölgesinde olduğu için oteller ile de işbirliği içerisindeler. Staj durumunda destek oluyorlar ve bir çok öğrenci mezun olduktan sonra burada iş bulabiliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben MYO'da okudum ama Turizm Fakültesi'nde okuyanlar bu fakülteyi överek bitiremiyorlar :) Biz merkezde denize biraz uzak okuduk, denize yakın bir okulda okumak eminim çok iyidir. Adü Turizm Fakültesi'ni tercih edecek öğrencilere şimdiden başarılar diliyoruz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar