Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

“An”da kalabilmek?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Uzun zamandır günlük ekran süremi mümkün olduğunca kısaltmaya çalışıyorum.
Dün akşam bir konserdeydim. Ve telefonu elime almadan sadece izleyerek eğlenmeye odaklanmak istedim. Elbette tam anlamıyla mümkün olmadı. Çok kısa birkaç video ve fotoğraf çektim sadece. Ancak tüm konser anını telefonuna kaydetmeyi tercih edenler de vardı.

Anda kalabilmek nasıl mümkün? Anı dijital bir cihaza kaydedip tekrar tekrar izleyebilmek mi, odağını bölmeden doya doya yaşamak mı?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
telefonla kaydetmek aslında anda kalmaktır. aslında tam tersini düşünürüz ancak çektiğimiz fotoğraf, video bizim için bir anı olarak kalacak. şahsen konserlerde veya gezme esnasında fotoğraf ve video çekenler tarafındayım. yine de eğleniyorum. instagram hayatımıza girdiğinden beri bahsettiğin olay gerçekleşiyor. sosyal medyayı hayatından çıkarırsan ancak başarabilirsin.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Bana göre "an"da kalmak akışta olmak. Suyun akmasına bedenen eşlik etmek gibi. Doğada, insanda akarken telefon yada vb şeyler benim akışımı bozuyor. Sekteye uğruyorum.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Çektiklerimize bakamayacak kadar çok çekmeye başladığımızdan beri çektiğimiz hiçbir şeyin kıymeti kalmadı. O yüzden sadece sizin için özel (çocuğunuzun ilk adımı gibi) olan anlar hariç her şeyi kaydetmeyi bırakın, bir anlamı yok. Ama o anı arkadaşlarınızla paylaşacak kadar kısa hikayeler paylaşabilirsiniz. Eğer o anın PR değeri varsa yine aynı şekilde kayıt alabilir ve paylaşabilirsiniz. Aksi durumda atın telefonu kenara, bu mümkün.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar