Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Aydın Mimar Sinan parkı hakkında ne düşünüyorsunuz?

allons-y

⭐️⭐️
1 kere gitme fırsatım oldu gerçekten güzel olmuş insanların oturup sohbet muhabbet edebileceği çocukların oyunlar oynayabileceği biyer içindeki belediye cafesinin fiyatlarına bakamadım gerçi bakan varsa bilgi verirse de çok güzel olur. Belirli günlerde açık hava sineması falan da yapıyorlarmış ama şuan yeni olduğu için park biraz fazla kalabalık

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
benim gitme fırsatım olmadı, ama güzel görünüyor. bugün de açık hava sineması var sanırım

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Mimar Sinan tarafından merkeze gençler eğlenmeye gelemiyorlardı. Tüm imkanlar bulvar ve devamında yer alıyor. Geç saatte şehir içi araçları gelmediği için çoğu zaman bu konuda mağdur oluyorlardı. Aydın Mimar Sinan Parkı sayesinde o bölgede bulunan gençler birlikte güzel vakit geçirecekleri bir yer kazanmış oldular. Umarım tesis bakımı devam eder ve etkinlikler ile zenginleşir.

Ben girmedim, yakınından geçtim ve projeyi inceledim. Harika görünüyor.

M

Mizahşör

Guest
Bok gibi mekan. Aydın halkını konser ve yeşil alanla kandırmaktan sıkılmamışlar. Sıkılmamaya da devam ediyorlar.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar