Ben bilmiyorum
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 25 Tem 2023 #2 mavi rengini severim, huzur anlamını taşıdığı için mavi olurdum
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 25 Tem 2023 #3 etki' Alıntı: mavi rengini severim, huzur anlamını taşıdığı için mavi olurdum Genişletmek için tıkla ... güzel sanırım bende mavi olabilirdim
etki' Alıntı: mavi rengini severim, huzur anlamını taşıdığı için mavi olurdum Genişletmek için tıkla ... güzel sanırım bende mavi olabilirdim
allons-y ⭐️⭐️ Katılım 28 Şub 2023 Mesajlar 211 25 Tem 2023 #4 ben kesin yeşil olurdum neden diye sormayın .d
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 25 Tem 2023 #5 allons-y' Alıntı: ben kesin yeşil olurdum neden diye sormayın .d Genişletmek için tıkla ... neden?
allons-y ⭐️⭐️ Katılım 28 Şub 2023 Mesajlar 211 25 Tem 2023 #6 etki' Alıntı: neden? Genişletmek için tıkla ... seviyorum baya
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 25 Tem 2023 #7 Siyah. Bence hayattaki tek gerçek renk siyahtır. Diğerleri hep yarım kalmış gibi, sanki siyahı bulmak için demo olarak çıkmış gibi.
Siyah. Bence hayattaki tek gerçek renk siyahtır. Diğerleri hep yarım kalmış gibi, sanki siyahı bulmak için demo olarak çıkmış gibi.
M Mizahşör Guest 28 Tem 2023 #8 yenisekme' Alıntı: Siyah. Bence hayattaki tek gerçek renk siyahtır. Diğerleri hep yarım kalmış gibi, sanki siyahı bulmak için demo olarak çıkmış gibi. Genişletmek için tıkla ... O beyaz değil miydi? Ben beyaz olmak isterdim. Çünkü beyaza ulaşabilmenin tek yolu diğer renklerden geçer.
yenisekme' Alıntı: Siyah. Bence hayattaki tek gerçek renk siyahtır. Diğerleri hep yarım kalmış gibi, sanki siyahı bulmak için demo olarak çıkmış gibi. Genişletmek için tıkla ... O beyaz değil miydi? Ben beyaz olmak isterdim. Çünkü beyaza ulaşabilmenin tek yolu diğer renklerden geçer.
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 28 Tem 2023 #9 Mizahşör' Alıntı: O beyaz değil miydi? Ben beyaz olmak isterdim. Çünkü beyaza ulaşabilmenin tek yolu diğer renklerden geçer. Genişletmek için tıkla ... İşte ulaşmaya çalışmak bir arayıştır, tamamlanmışlık değil. Siyah şahsına münhasır takılır, asildir.
Mizahşör' Alıntı: O beyaz değil miydi? Ben beyaz olmak isterdim. Çünkü beyaza ulaşabilmenin tek yolu diğer renklerden geçer. Genişletmek için tıkla ... İşte ulaşmaya çalışmak bir arayıştır, tamamlanmışlık değil. Siyah şahsına münhasır takılır, asildir.
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 28 Tem 2023 #10 Mizahşör' Alıntı: O beyaz değil miydi? Ben beyaz olmak isterdim. Çünkü beyaza ulaşabilmenin tek yolu diğer renklerden geçer. Genişletmek için tıkla ... beyaza ulaşabilmek için diğer renklerden geçmene gerek yok, her renkte beyaz vardır, renginde beyaz olmayan tek renk siyah
Mizahşör' Alıntı: O beyaz değil miydi? Ben beyaz olmak isterdim. Çünkü beyaza ulaşabilmenin tek yolu diğer renklerden geçer. Genişletmek için tıkla ... beyaza ulaşabilmek için diğer renklerden geçmene gerek yok, her renkte beyaz vardır, renginde beyaz olmayan tek renk siyah