Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence bırakmayan kadın ve erkek için de fazla gelişiyor diyeceğim de sanki kadınlar olgunlaştıkça daha mı oturaklı hayaller kuruyor acaba? Yada ben öyle oldum. Belki de korkak oldum. Gerçekleştirebilecek şeyleri hayal edip sonra onlar için çalışır hale geldim. İmkansıza yakınları artık hayal etmez oldum, olamayacak korkusu ile. Dur şimdi ben bunu kendi içimde bir analiz edim
Gözlüklerinizi rahat bırakın, bence çok yakışıyorlar. Ben de takmak istiyorum ama sanırım genetik olacak şimdilik problem yok. Hayatımın yarısından çoğunda ekrana baktım, belki başka yere baksam bozuk olduğunu anlayacağım. Hep ekrana baktığımdan bir sıkıntı yok gibi
Gözlüklerinizi rahat bırakın, bence çok yakışıyorlar. Ben de takmak istiyorum ama sanırım genetik olacak şimdilik problem yok. Hayatımın yarısından çoğunda ekrana baktım, belki başka yere baksam bozuk olduğunu anlayacağım. Hep ekrana baktığımdan bir sıkıntı yok gibi