Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artık herkes tek tip giyinmeye başladı diyebiliriz. Kışın bile nasıl oluyorsa bu moda devam etti. Yakışmıyor tabii değil, giyilsin. Ama bu kadar tek tip gidiyor olması herkesin farklı tarzları göremiyor olmamız da soru işareti.
Bilmiyorum ama ben vücuda oturan elbiselerden çok daha bol ve özgür kıyafetleri seviyorum. Salaş, olabildiğince salaş. Ya da daha yaratıcı farklı tarzlar olabilir. Hippiler, gotikler neredeler? Sanki herkes pilates yapmaktan geliyor.
Bilmiyorum ama ben vücuda oturan elbiselerden çok daha bol ve özgür kıyafetleri seviyorum. Salaş, olabildiğince salaş. Ya da daha yaratıcı farklı tarzlar olabilir. Hippiler, gotikler neredeler? Sanki herkes pilates yapmaktan geliyor.
herkes croplarını çıkarsın adamım. üretime geçelim ve herkese durag dağıtalım!!!!!!!!!!. Aydında gotik bulunmaz sanıyordum bende geçenhaftaya kadar 2si1 arada paket gelip güzel bir gece yaşattısürtükler. dostum bu inanılmazdı. andromeda'dan garip vibelar alıyorumm bu konudaa, gotik tanıdıkları varmışşsshhh gibii. Jamal out!!