Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

En iyi kadın parfümü?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
En iyi kadın parfümü sizin deneyimlerinize göre hangisi? Tabii ki piyasada kendimi kanıtlamış çok pahalı parfümler var ama herkesin kokusunu beğendiği kullanıcısı olarak savunduğu bir marka vardır.

Ben she (kendisi parfüm değil deodorant) kokusunu çok severdim, yatmadan önce yatağıma falan sıkardım o derece.

Ve parfüm olarak iki Avon ürünü olan Incandessence Edp ve Pur Blance kokularını beğeniyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Uzun zamandır Estee Lauder Pleasures kullanıyordum ancak ekonomik şartlar maalesef bir çok alışkanlığımızı etkilediği gibi benim açımdan bunu da etkiledi. Parfüm fiyatları almış başını gitmiş. Öncesinde denediğim bazı markalar oldu. Zara ve Yves Rocher'de beğendiğim kokular yer alıyor. Ben fresh deniz kokularını ve taze çiçek kokularını severim.

Ancak koku da kıyafet gibi her koku herkese olmuyor. Herkesin teninde aynı hissi vermiyor. Her şişedeki koku aynı olsa da her tende aynı değil. Dolayısıyla her parfüm kişiye özel.

Herkesten parfüm önerisi istenmez, her standart koku da herkese tavsiye edilmez diye düşünüyorum.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Alerjik sebeplerden dolayı parfüm kullanan biri değilim. Genelde gül, hanımeli, defne gibi bitkileri doğal krem yapıp kullanıyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
aaa doğal kremleri nasıl yapıyorsun? temiz içerikli ürünlere aşırı ilgim var.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
aaa doğal kremleri nasıl yapıyorsun? temiz içerikli ürünlere aşırı ilgim var.
Doğal vazelin yapıyorum. Balmumu eritip içine ya zeytinyağı yada badem yağı koyuyorum cildimi yumuşatıp korusun diye sonrada sevdiğim kokunun(özellikle Isparta'dan aldığım gül yağı) yağını ekliyorum. Hem krem,
hem krem parfüm:)
Üç ekonomik arkadaşım var. Onlar bir ara Dior J'adore takmışlardı. Tek başına alamıyorlardı. Üçü bir araya gelip alıp, doğal vazelinin içine paylaştırıp kullanıyorlardı. Hatta bir tanesi iki yıla yakın kullanmıştı yaptığı kremi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar