Fal baktırır mısın ve inanır mısın?
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 19 Tem 2024 #2 bir kere arkadaşım bakmıştı, pek iç açıcı şeyler söylememişti benim için ama söylediği şeyler henüz gerçekleşmedi
bir kere arkadaşım bakmıştı, pek iç açıcı şeyler söylememişti benim için ama söylediği şeyler henüz gerçekleşmedi
Mamacita ⭐️ Katılım 15 Tem 2024 Mesajlar 171 19 Tem 2024 #3 etki' Alıntı: bir kere arkadaşım bakmıştı, pek iç açıcı şeyler söylememişti benim için ama söylediği şeyler henüz gerçekleşmedi Genişletmek için tıkla ... gel bir de ben bakayım.
etki' Alıntı: bir kere arkadaşım bakmıştı, pek iç açıcı şeyler söylememişti benim için ama söylediği şeyler henüz gerçekleşmedi Genişletmek için tıkla ... gel bir de ben bakayım.
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 19 Tem 2024 #4 Mamacita' Alıntı: gel bir de ben bakayım. Genişletmek için tıkla ... kahve yaparsan neden olmasın
Mamacita ⭐️ Katılım 15 Tem 2024 Mesajlar 171 19 Tem 2024 #5 etki' Alıntı: kahve yaparsan neden olmasın Genişletmek için tıkla ... ohooo
killjoys ⭐️ Katılım 15 Tem 2024 Mesajlar 164 19 Tem 2024 #6 Mamacita' Alıntı: Fal baktırır mısın ve inanır mısın? Genişletmek için tıkla ... Sadece bazı zamanlarda denk gelirse baktırıyorum inanmıyorum sadece dinlemek hoşuma gidiyor galiba
Mamacita' Alıntı: Fal baktırır mısın ve inanır mısın? Genişletmek için tıkla ... Sadece bazı zamanlarda denk gelirse baktırıyorum inanmıyorum sadece dinlemek hoşuma gidiyor galiba