Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Güneş gözlüğü takmayı seviyor musunuz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben güneş gözlüğünü bir aksesuar olarak kullanmayı sevmiyorum, iletişimin en önemli kurallarından biri olan göz göze bakma durumunu tamamen etkisiz hale getiren bir aksesuarı takanı da sevmiyorum. İletişim kurarken, dışarıda insanların içinde yürürken bence çıkarılması gereken bir aksesuar. Ben yalnızca araç kullanırken takıyorum.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben güneş gözlüğünü bir aksesuar olarak kullanmayı sevmiyorum, iletişimin en önemli kurallarından biri olan göz göze bakma durumunu tamamen etkisiz hale getiren bir aksesuarı takanı da sevmiyorum. İletişim kurarken, dışarıda insanların içinde yürürken bence çıkarılması gereken bir aksesuar. Ben yalnızca araç kullanırken takıyorum.
amaç zaten baskın bir iletişim sürdürmek, bence. ikili iletişime gerek olmadığını düşünmeni sağlayabilir. veya üstten bakmak...

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
amaç zaten baskın bir iletişim sürdürmek, bence. ikili iletişime gerek olmadığını düşünmeni sağlayabilir. veya üstten bakmak...
Güneş gözlüğü olan mı üsten bakmış olacak? Doğru iletişim kuramayan herkes zarardadır, o üsten baktığını sansın.

allons-y

⭐️⭐️
biriyle konuşurken evet çıkarılması gerekir ama yolda yürürken takmayı seviyorum çünkü o sırada bi iletişimde değilim ve ben genelde açık renkli gözlükleri seviyorum gözün yine de göründüğün gözlükler daha çok hoşuma gidyo

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
ben aksesuardan ziyade zorunluluk gibi kullanıyorum. ışık hassasiyeti var gözlerimde

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar