Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Halka arz hisse almak?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Halka arz hisse aldınız mı? Ya da bu yatırım modeli ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
ilk çıktığı günlerde tab gıda hissesi almıştım, çok ufak miktarda almıştım çünkü amacım halka arz alımının nasıl gerçekleştiğini öğrenmekti. daha sonrasında düşüşe geçti ve zarar etmeden sattım.

halka arz, sıcak para getirmeyen ve ilerideki çocuklarını düşünen kişiler için iyi bir yatırım aracı. koç holding, vestel, thy gibi firmalardan iyi miktirda hisse alımı yaparsanız (her ay bu alıma biraz ekleme yapabilirsiniz) 5-10 sene sonra iyi bir kazanca dönüşebilir. tabi enflasyondan dolayı o para erir mi bilmiyorum.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hisse alıp satmayı halka arz ile sınırlamak doğru değil. Eğer kazanç sağlamak istiyorsanız eski ve köklü şirketleri de araştırmak ve uzun vadeli yatırımlar yapmak gerekiyor. Bu insanın hayatını değiştirebilir.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hisse alıp satmayı halka arz ile sınırlamak doğru değil. Eğer kazanç sağlamak istiyorsanız eski ve köklü şirketleri de araştırmak ve uzun vadeli yatırımlar yapmak gerekiyor. Bu insanın hayatını değiştirebilir.
parayı elde tutmak dışında ne yaparsak yapalım fayda sağlıyor sanırım

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar