Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kahvaltı yapmayı çok seviyorum ama hazırlama konusunda biraz üşengecim. Oysa çok keyif alacağımı biliyorum. Kalkar kalkmaz çalışmaya başladığım için çoktan evden çıkma vaktim gelmiş oluyor.
Bunun için günde bir süreyi kendine belirlemen ve zinciri kırma tekniğini kullanmanı öneririm. Çok değil, 30 dakika günlük yeterli olacaktır. Öğrendikçe çok daha fazla zaman ayırmaya başlıyorsun. Bence bu gibi süreçleri evlenmeden önce tamamlamak gerekiyor. Çünkü evlendikten sonra istesen de herhangi bir şey yapmaya vaktin olmuyor. Ailen ve çocuklarına da işten sonra vakit ayırman gerekiyor. Bir de hepsine birden değil özel olarak her birine ayrı ayrı.
Bunun için günde bir süreyi kendine belirlemen ve zinciri kırma tekniğini kullanmanı öneririm. Çok değil, 30 dakika günlük yeterli olacaktır. Öğrendikçe çok daha fazla zaman ayırmaya başlıyorsun. Bence bu gibi süreçleri evlenmeden önce tamamlamak gerekiyor. Çünkü evlendikten sonra istesen de herhangi bir şey yapmaya vaktin olmuyor. Ailen ve çocuklarına da işten sonra vakit ayırman gerekiyor. Bir de hepsine birden değil özel olarak her birine ayrı ayrı.
3,985 likes, 38 comments - shitpostcumerkezi on July 29, 2024: "No problem! Here's the information about the Mercedes CLR GTR: The Mercedes CLR GTR is a remarkable racing car celebrated for its outstanding performance and sleek design. Powered by a potent 6.0-liter V12 engine, it delivers over...