Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Hangi konuda üşengeçsin?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kahvaltı yapmayı çok seviyorum ama hazırlama konusunda biraz üşengecim. Oysa çok keyif alacağımı biliyorum. Kalkar kalkmaz çalışmaya başladığım için çoktan evden çıkma vaktim gelmiş oluyor.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
dil öğrenme konusunda üşengeç olduğumu düşünüuorum

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
dil öğrenme konusunda üşengeç olduğumu düşünüuorum
Bunun için günde bir süreyi kendine belirlemen ve zinciri kırma tekniğini kullanmanı öneririm. Çok değil, 30 dakika günlük yeterli olacaktır. Öğrendikçe çok daha fazla zaman ayırmaya başlıyorsun. Bence bu gibi süreçleri evlenmeden önce tamamlamak gerekiyor. Çünkü evlendikten sonra istesen de herhangi bir şey yapmaya vaktin olmuyor. Ailen ve çocuklarına da işten sonra vakit ayırman gerekiyor. Bir de hepsine birden değil özel olarak her birine ayrı ayrı.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bunun için günde bir süreyi kendine belirlemen ve zinciri kırma tekniğini kullanmanı öneririm. Çok değil, 30 dakika günlük yeterli olacaktır. Öğrendikçe çok daha fazla zaman ayırmaya başlıyorsun. Bence bu gibi süreçleri evlenmeden önce tamamlamak gerekiyor. Çünkü evlendikten sonra istesen de herhangi bir şey yapmaya vaktin olmuyor. Ailen ve çocuklarına da işten sonra vakit ayırman gerekiyor. Bir de hepsine birden değil özel olarak her birine ayrı ayrı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar