hangi takımı tutuyorsunuz?
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 23 Tem 2024 #2 Fenerbahçe, ama Göztepeyi'de tutuyorum
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 23 Tem 2024 #3 etki' Alıntı: Fenerbahçe, ama Göztepeyi'de tutuyorum Genişletmek için tıkla ... Öyle oluyor mu? Fenerbahçe ama Beşiktaşı da tutuyorum. Bazen GS, işte kim kazanırsa
etki' Alıntı: Fenerbahçe, ama Göztepeyi'de tutuyorum Genişletmek için tıkla ... Öyle oluyor mu? Fenerbahçe ama Beşiktaşı da tutuyorum. Bazen GS, işte kim kazanırsa
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 23 Tem 2024 #4 yenisekme' Alıntı: Öyle oluyor mu? Fenerbahçe ama Beşiktaşı da tutuyorum. Bazen GS, işte kim kazanırsa Genişletmek için tıkla ... ikisi farklı, birisi doğduğun şehrin takımı. bir kaç arkadaşım daha vardı. hem fenerbahçeli hem sakaryasporu tutuyordu
yenisekme' Alıntı: Öyle oluyor mu? Fenerbahçe ama Beşiktaşı da tutuyorum. Bazen GS, işte kim kazanırsa Genişletmek için tıkla ... ikisi farklı, birisi doğduğun şehrin takımı. bir kaç arkadaşım daha vardı. hem fenerbahçeli hem sakaryasporu tutuyordu
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 23 Tem 2024 #5 etki' Alıntı: ikisi farklı, birisi doğduğun şehrin takımı. bir kaç arkadaşım daha vardı. hem fenerbahçeli hem sakaryasporu tutuyordu Genişletmek için tıkla ... Diğer takımlar da bir semt adı. Olmaz bence. Mesela ikisi karşılaşsa hangisi kazansın istersin? Berabere mi kalsınlar
etki' Alıntı: ikisi farklı, birisi doğduğun şehrin takımı. bir kaç arkadaşım daha vardı. hem fenerbahçeli hem sakaryasporu tutuyordu Genişletmek için tıkla ... Diğer takımlar da bir semt adı. Olmaz bence. Mesela ikisi karşılaşsa hangisi kazansın istersin? Berabere mi kalsınlar
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 23 Tem 2024 #6 yenisekme' Alıntı: Diğer takımlar da bir semt adı. Olmaz bence. Mesela ikisi karşılaşsa hangisi kazansın istersin? Berabere mi kalsınlar Genişletmek için tıkla ... berabere kalırlarsa sevinemem yani fener kazanamadı diye mi üzüleyim diğer takım kazanamadı diye mi üzüleyim
yenisekme' Alıntı: Diğer takımlar da bir semt adı. Olmaz bence. Mesela ikisi karşılaşsa hangisi kazansın istersin? Berabere mi kalsınlar Genişletmek için tıkla ... berabere kalırlarsa sevinemem yani fener kazanamadı diye mi üzüleyim diğer takım kazanamadı diye mi üzüleyim
killjoys ⭐️ Katılım 15 Tem 2024 Mesajlar 164 24 Tem 2024 #7 Mamacita' Alıntı: hangi takımı tutuyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... tutmuyorum takım tutmak oldum olası bana saçma geliyor
Mamacita' Alıntı: hangi takımı tutuyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... tutmuyorum takım tutmak oldum olası bana saçma geliyor