Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

hazırlık sınıfı için alınacak kitaplar

kzmustafa

Yeni Üye
iyi günler. Grupta yeniyim grubun işleyişini tam olarak bilmiyorum o yüzden adminler uyarı vermek yerine direkt olarak konumu kapatabilir. bu sene hazırlık okuyacağım ve hazırlık sınıfı için almamız gereken kitaplara o kadar para vermek istemiyorum 2. el bulabileceğim bir yer veya birisi var mıdır forumda?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
merhaba mustafa aramıza hoşgeldin. forumda pek çok farklı kişi farklı bölümlerden mezun. en iyi sonucu alabilmek için daha önce hazırlık okumuş adülüleri araştırıp iletişime geçerek bilgi alabilirsin diye düşünüyorum. daha iyi önerisi olan arkadaşlar varsa konuya yanıt vereceklerdir.

allons-y

⭐️⭐️
iyi günler. Grupta yeniyim grubun işleyişini tam olarak bilmiyorum o yüzden adminler uyarı vermek yerine direkt olarak konumu kapatabilir. bu sene hazırlık okuyacağım ve hazırlık sınıfı için almamız gereken kitaplara o kadar para vermek istemiyorum 2. el bulabileceğim bir yer veya birisi var mıdır forumda?
bildiğim kadarıyla sıla kitabevi 2.el kitapları alıyor ama bölüm kitapları için de geçerli mi emin değilim

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar