Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Hıçkırık nasıl geçer?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
%100 işe yarayan bir teknik biliyorum. Bunun için desteğe ihtiyacınız var. Bir kişi aynı anda kulaklarınızı ve burun deliklerinizi kapatırken (asla hava almayacak) 1 bardak su için. Bunun için yüzünüzü avucunuza alıp işaret parmakları ile ya da orta parmakları ile kulaklarınızı baş parmakları ile burnunuzu kapatabilir.

Deneyin hep işe yarıyor.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
bardağın diğer ucundan içmek de işe yarıyor yani tam anlatamadım ama videosunu bulursam ekleyeyim.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
%100 işe yarayan bir teknik biliyorum. Bunun için desteğe ihtiyacınız var. Bir kişi aynı anda kulaklarınızı ve burun deliklerinizi kapatırken (asla hava almayacak) 1 bardak su için. Bunun için yüzünüzü avucunuza alıp işaret parmakları ile ya da orta parmakları ile kulaklarınızı baş parmakları ile burnunuzu kapatabilir.

Deneyin hep işe yarıyor.
topluluk önünde yapılmaması gereken bir şey :)

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Anlatmaya çalış o daha zevkli olur.
Deniyorum;

su içmek için bardağı eline aldın diyelim, normalde baş parmağının olduğu taraftan bardağı kendine doğru kaldırarak içersin ya hıçrıkık için bardağın işaret parmağının olduğu taraftan yani normalde içtiğin tarafın tam karşınından bardağı tam karşıya eğerek içmen lazım. yani senin de eğilerek içmen gerekiyor suyu.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Deniyorum;

su içmek için bardağı eline aldın diyelim, normalde baş parmağının olduğu taraftan bardağı kendine doğru kaldırarak içersin ya hıçrıkık için bardağın işaret parmağının olduğu taraftan yani normalde içtiğin tarafın tam karşınından bardağı tam karşıya eğerek içmen lazım. yani senin de eğilerek içmen gerekiyor suyu.
Yani su damağıma mı dökülecek?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
nefes alışını etkilemiyor sadece öne eğilerek içiyorsun suyunu :) o pozisyonda sanırım boğazın küçük dilin konumu ile hıçkırık geçiyor.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
nefes alışını etkilemiyor sadece öne eğilerek içiyorsun suyunu :) o pozisyonda sanırım boğazın küçük dilin konumu ile hıçkırık geçiyor.
Öğle arasında bir kaç arkadaşımın başında beklemesini isteyerek deneyeceğim, hıçkırmıyorum ama yapabilir miyim bakacağım. Benim tekniği yalnızken yapamıyorsun çünkü. Gerçi senin tekniği de yalnız denememek gerekiyor ama olsun, bakalım.

colorfuul

⭐️⭐️
Küçükken birinin nefesini tutup üç kere yutkun geçer dediğini hatırlıyorum o günden beri hep yaparım hiç geçmez

allons-y

⭐️⭐️
geçene kadar nefesini tutup dayanabildiğin kadar dayanıp bırakıp hiç durmadan tekrar tutuyosun 2,3 seferde geçiyor net bilgi

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kulaklarınızı ve burnunuzu kapatıp su içmeniz lazım. Geçmediğini hiç görmedim, birinin yardımı ile kolayca yapabilirsiniz.

Daha önce de bu başlık altında anlatmıştım sanırım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar