ne düşünüyorsunuz? dünyayı ve ülkemizi sizce nasıl etkiler?
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,616 7 Tem 2022 #1 ne düşünüyorsunuz? dünyayı ve ülkemizi sizce nasıl etkiler?
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,616 7 Tem 2022 #3 Andromeda' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... pek çok bakan ve siyasetçi istifa etti başkan yüzünden. yeni birisi gelene kadar yerinde kalacağını duyurarak istifa etmiş.
Andromeda' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... pek çok bakan ve siyasetçi istifa etti başkan yüzünden. yeni birisi gelene kadar yerinde kalacağını duyurarak istifa etmiş.
B Boşluk ⭐️⭐️⭐️ Katılım 14 May 2022 Mesajlar 575 7 Tem 2022 #4 Sanki bir süredir bazı uzmanlar bunu yazıyordu. Boris istifa edebilir diye. Nedenini bilmiyorum.
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 29 Tem 2022 #5 etki' Alıntı: ne düşünüyorsunuz? dünyayı ve ülkemizi sizce nasıl etkiler? Genişletmek için tıkla ... Sanki başlık formata uygun değil gibi. Bilemedim
etki' Alıntı: ne düşünüyorsunuz? dünyayı ve ülkemizi sizce nasıl etkiler? Genişletmek için tıkla ... Sanki başlık formata uygun değil gibi. Bilemedim