Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

İnsana en çok benzettiğiniz hayvan?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sizce insana en çok benzeyen hayvan hangisi? Duygusal olabilir, fiziksel olabilir

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Becerilerinden dolayı. Yani 3000 kelime ingilizce anlayabilen bir maymun haberi okumuştum mesela :)

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Dil, ırk ayrımı olduğu için değil burda dikkat çekilmesi gereken nokta maymunun 3000 kelime biliyor olması

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
maymun ve koala (tembel insanlar koala gibi günün 12 saati uyuyup sadece yemek yiyebilmek için enerjilerini harcarlar)

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yunuslar mesela,

İnsanlara benzeyen tarafları sevişmeleri. İnsanlara ek olarak sadece yunuslar zevk için sevişirler. Geri kalan tüm canlıların sevişme amacı üremektir.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Yunuslar mesela,

İnsanlara benzeyen tarafları sevişmeleri. İnsanlara ek olarak sadece yunuslar zevk için sevişirler. Geri kalan tüm canlıların sevişme amacı üremektir.
Sadece yunuslar değil. Bonobolar ve diğer primatlar da sadece zevk almak için seks yaparlar diye biliyorum.

Kısa burunlu meyve yarasaları cinsel ilişki sürelerini uzatmak için oral seks yapmaları,

Kar maymunları da hijyenlerine dikkat etmeleri ve tüy-tırnak bakımının yanı sıra yiyeceklerini yemeden önce yıkamaları ayrıca son dönem termal banyo keyifleri ile ünlüler.

Güvercinler postacılık meslekleri sebebi ile ben insana benzetiyorum.

Kargaların anılarını uzun süreler hafızalarında saklayabilmeleri ile insana benziyorlar.

Aklıma gelenler bunlar 😏

Jamal King

⭐️
Sizi bilmem ama Zoolog dostum Iverson bir gün fazla kaçırınca @P. Silas ı BlackMamba ya benzetmişti. Ona neyden bahsettiğini sorduğumda elindekini bana uzattı, adının casper olduğunu söyledi ve ondan bi nefes aldım... tanrımm.... Iverson haklıydı... @P. Silas BlackMamba ydı. Onu görmeliydiniz. Adamımın dişlerinden zehir damlıyordu ve her bir damlası çok değerli birer elmas gibi parlıyordu. İnanılmazdı.. Casper ı çok özlüyorum. Jamal out!

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Sizi bilmem ama Zoolog dostum Iverson bir gün fazla kaçırınca @P. Silas ı BlackMamba ya benzetmişti. Ona neyden bahsettiğini sorduğumda elindekini bana uzattı, adının casper olduğunu söyledi ve ondan bi nefes aldım... tanrımm.... Iverson haklıydı... @P. Silas BlackMamba ydı. Onu görmeliydiniz. Adamımın dişlerinden zehir damlıyordu ve her bir damlası çok değerli birer elmas gibi parlıyordu. İnanılmazdı.. Casper ı çok özlüyorum. Jamal out!
Black mamba'nın bir yılan olduğunu sayende öğrendim. @Jamal King Dilinde taşıdığı siyah renk ve zehirden dolayı bu ismi almış.

O zaman dili ile laf sokan insanlar da yılana benzer mi? @yenisekme

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar