Karşı cinsten sizi soğutan bir özellik ?
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 23 Tem 2024 #3 Kibirli olması ve mutsuz olması
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 23 Tem 2024 #4 yenisekme' Alıntı: mutsuz olması Genişletmek için tıkla ... belki mutlu edecek birisi yoktur
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 23 Tem 2024 #5 etki' Alıntı: belki mutlu edecek birisi yoktur Genişletmek için tıkla ... İnsanlar mutlu olmak için başkalarına ihtiyaç duymamalı.
etki' Alıntı: belki mutlu edecek birisi yoktur Genişletmek için tıkla ... İnsanlar mutlu olmak için başkalarına ihtiyaç duymamalı.
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 23 Tem 2024 #6 yenisekme' Alıntı: İnsanlar mutlu olmak için başkalarına ihtiyaç duymamalı. Genişletmek için tıkla ... tek başına mutlu olabilir misin? olabileceğini düşünsen de her zaman birisi mutlu olmanı sağlıyor
yenisekme' Alıntı: İnsanlar mutlu olmak için başkalarına ihtiyaç duymamalı. Genişletmek için tıkla ... tek başına mutlu olabilir misin? olabileceğini düşünsen de her zaman birisi mutlu olmanı sağlıyor
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 23 Tem 2024 #7 etki' Alıntı: tek başına mutlu olabilir misin? olabileceğini düşünsen de her zaman birisi mutlu olmanı sağlıyor Genişletmek için tıkla ... Yalnız başına film izlediğinde de filmi çeken mutlu olmamızı sağlıyor değil mi? Ama ben bir ağacı da eğlenceli bulabiliyorum, köpekler mesela çok komik olabiliyorlar.
etki' Alıntı: tek başına mutlu olabilir misin? olabileceğini düşünsen de her zaman birisi mutlu olmanı sağlıyor Genişletmek için tıkla ... Yalnız başına film izlediğinde de filmi çeken mutlu olmamızı sağlıyor değil mi? Ama ben bir ağacı da eğlenceli bulabiliyorum, köpekler mesela çok komik olabiliyorlar.
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 23 Tem 2024 #8 yenisekme' Alıntı: Yalnız başına film izlediğinde de filmi çeken mutlu olmamızı sağlıyor değil mi? Ama ben bir ağacı da eğlenceli bulabiliyorum, köpekler mesela çok komik olabiliyorlar. Genişletmek için tıkla ... sadece ağacı gördüğünde tüm gününü mutlu geçirebiliyorsan güzel, ama muhtemelen belirli bir süre için mutlu oluyorsundur
yenisekme' Alıntı: Yalnız başına film izlediğinde de filmi çeken mutlu olmamızı sağlıyor değil mi? Ama ben bir ağacı da eğlenceli bulabiliyorum, köpekler mesela çok komik olabiliyorlar. Genişletmek için tıkla ... sadece ağacı gördüğünde tüm gününü mutlu geçirebiliyorsan güzel, ama muhtemelen belirli bir süre için mutlu oluyorsundur
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 23 Tem 2024 #9 etki' Alıntı: sadece ağacı gördüğünde tüm gününü mutlu geçirebiliyorsan güzel, ama muhtemelen belirli bir süre için mutlu oluyorsundur Genişletmek için tıkla ... Daha sonra başka sebeplerin olabilir. Tabii ki yalnızlık sıkıcı olabilir ama her zaman mutlu olmak için insanlara ihtiyacımız yok gibi.
etki' Alıntı: sadece ağacı gördüğünde tüm gününü mutlu geçirebiliyorsan güzel, ama muhtemelen belirli bir süre için mutlu oluyorsundur Genişletmek için tıkla ... Daha sonra başka sebeplerin olabilir. Tabii ki yalnızlık sıkıcı olabilir ama her zaman mutlu olmak için insanlara ihtiyacımız yok gibi.