Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Kürtaj hakkında ne düşünüyorsunuz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kürtaj belirli bir güne kadar hukuki bir haktır ve dinimizce caizdir. Belirli bir günden sonra kısıtlamalar başlar.

Kürtaj hakkında ne düşünüyorsunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
M

Mizahşör

Guest
Boşuna dememişler "yol yakınken dönelim" diye... Dönülür kardeşim bebek bezleri kaç tl olmuş bu devirde çocuk yapılmaz... Toplama bilgisayar gibi :d

Son düzenleme:

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Çocuk yapmaktan vaz geçme durumu sadece ekonomik sebeplerden olmayabiliyor. Bu iki tarafın rızası ile gerçekleşmeyen bir ilişki de olabiliyor. Anne ve babalar psikolojik olarak bir çocuk yetiştirmeye (ki bu çok önemli bir konu) hazır hissetmeyebiliyorlar. Böyle bir durumda çocuğun dünyaya gelmesinin doğru olmadığı düşünülüyor. Ama bir kesim tarafından bu kararı vermeye hakkımızın olmadı düşünülüyor.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Üzerinde fazla düşünmeye gerek yok. Bir çeşit doğum kontrol yöntemi işte.

Son düzenleme:

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
doğum kontrol bir şeyler var olmadan önce yapılması ve düşünülmesi gereken bir eylemdir. Var olduktan sonra olana şahsen cinayet diyorum.
Şahsi fikrine saygı duyuyorum. Ancak doktorlar da benim gibi düşünüyor.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Şimdi kürtajın açılımı doğum kontrol yöntemi midir? Benim bildiğim korunma yöntemleri doğum kontrol sınıfına giriyor, sonrası için de mi aynı isim kullanılıyor?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar