Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Kuşadası konservatuarı hakkında

mutluluguaramak

Yeni Üye
Merhabalar öncelikle...
Ben bu sene belli sebeplerden Üniversite değiştirmeye karar verdim. ADÜ DEVLET KONSERVATUARI'nda okumak istiyorum, üniversite sınavına girdim ve birkaç bölüm yazdım hepsi Aydın'da, ilk 3'ü Didim meslekyüksekokulu bölümleri diğer 2'si Kuşadası'ndaki öylesine bölümler. Yetenek sınavına bu sene hazırlanmaya başlayacağım için en azından öylesine bir bölüm yazıp Aydın'a gideyim Orada konservatuarına hazırlanırım diye düşündüm. Yurt vs İşleri nasıl olacak bilmiyorum. Kuşadası, Didim'e göre daha mı pahalı bir yer ? Çünkü oraya gider gitmez çalışmam lazım. Yani kafam biraz karışık anlayacağınız. Belki birkaç fikriniz vardır.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
adanın sosyal yaşantı olarak pahalı olduğunu düşünmüyorum. tam tersi, kuşadasında belediyenin restoran ve alkollü yerleri var diye biliyorum. bu bakımdan pek çok yerden daha ucuz buralar ve öğrenci dostu. bana kalırsa didimden ziyade kuşadası daha mantıklı olur. ayrıca konumu, merkeze daha yakın ve kuşadasından didime gitmek isterseniz yine yakın sayılır

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar