Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben genelde gergin olduğum anlarda utandığım ve çok sıkıldığım zamanlarda yaparım bunu neden yapıyorum bilmiyorum rahatlatıyor desem o da değil anlık bi düşünceleri uzaklaştırma şekli herhalde
bu tür duygu durumlarında ellerimizle oynama, ayakları sağa sola sallama, boğazda kuruluk gibi belirtiler yaşarız. Gergin olduğun veya utandığın bir durumda bu belirtileri insanlardan saklaman senin için daha iyi olabilir. Karşı tarafa verdiğimiz düşünce önemlidir benim için.
bu tür duygu durumlarında ellerimizle oynama, ayakları sağa sola sallama, boğazda kuruluk gibi belirtiler yaşarız. Gergin olduğun veya utandığın bir durumda bu belirtileri insanlardan saklaman senin için daha iyi olabilir. Karşı tarafa verdiğimiz düşünce önemlidir benim için.
Yalan söylerken, yalan belirtisi vermemenin tek yolu kendi söylediğin yalana inanmaktır. Utandığın veya sinirlendiğin bir anda, sanki o duyguyu hiç yaşamadığına kendini inandırman gerekiyor. Beyin, manipülasyona çok açık bir sistem ve bunu rahatlıkla kendine avantajlı şekilde kullanabilirsin. Yine de insanız tabii, olacak bu belirtiler