Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Ölüm hayatını ne kadar etkiliyor?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Ne zaman dünya yoğunluğu ile giderken bir ölüm haberi alsam Emily Dickinson'un
"Ben Ölüm'e uğrayamadığım için
O nezaket edip uğradı bana" mısraları gelir.

Öyle güzel bir dosta sahibim ki ne zaman gereksiz abartı ile bir öfke yada gereksiz dünya telaşı yaşasam hemen der 'ölüm olan yerde bu kadar kesintiye uğraman gerekli mi?'

Bana ölüm hep hayatımı disipline eder gibi gelir.
Peki sen ne düşünüyorsun ölüm hakkında?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bazıları bir son olduğu için daha az çaba gösterir. Ben son yaklaştıkça daha fazlasını yapmam gerekir diye düşünürüm. Ama kimseyi üzerek değil, kimseyi kırarak değil. Çünkü ölüm var.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
ölümün hayatımı etkilediğini düşünmüyorum ama ara sıra gün sonunda, görüştüğüm kişilerle yarın görüşemeyeceğim aklıma geliyor

killjoys

⭐️
beni çok fazla etkileyen bir durum kendi ölümümden çok yakınlarımın ölüm düşüncesi beni hep çok korkutur

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
abim ölmüş ama ben hiç görmedim onun dışında yok bu yüzden çok korktuğum bir durum yaşamadığım için
yakınlarım öldüğünde, öldüğünden daha çok cenazeler beni etkilemişti. 100 insan bir araya gelip neden ağlar ki?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
yakınlarım öldüğünde, öldüğünden daha çok cenazeler beni etkilemişti. 100 insan bir araya gelip neden ağlar ki?
Cenazeleri çok sevmem genelde gitmekten kaçınırım. Bir de ağlamak zorunda olan insanlarım ağlama çabaları bana gereksiz gelir. Cenaze töreninin islamda olmadığını bu geleneğin şamanizmden miras kaldığını biliyor muydunuz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Babam öldüğünde hiç ağlamadım diye bir kitap vardı, o geldi aklıma. Okuması çok zor bir kitap

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar