Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Pahalı markaların daha kaliteli olduğunu düşünüyor musunuz?

colorfuul

⭐️⭐️
Çok saçma bir şekilde pahalı olan şey daha kalitelidir düşüncesine çoğu zaman kapılıyorum.Eğer iki seçenek arasında kaldıysam ve yeterince araştırma yapmadığım bir ürünse o an param varsa galiba pahalı olanı alırım.Ama önceden araştırmamı yapmışsam ve ucuz olan ürünün daha kaliteli ya da daha iyi içeriğe sahip olduğunu biliyorsam onu alırım.Tamamen önyargım olmasa da bu düşünceye yatkınım.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
marka, kalite değil duygu satar. çok kaliteli olmasa daha öyle bir izlenim bırakır. ben pahalı markalardan ürün almanın doğru ya da yanlış olduğunu tartışmam, ancak satın alan kişi için iyi bir duygu olabilir.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Alacağım her ürünün satış sonrası hizmetine önem veririm. Kıyafet bile olsa en ufak bir şeyde değiştirebileceğim markalardan alışveriş yapmak isterim. Bu bir markayı kullanmamın tek sebebi, bir insan ürününe güveniyorsa iyidir ve teklif ettiği rakamı hak ediyordur. Ama bazı markalar var hem pahalı hem de ürününün arkasında durmuyor, işte o zaman doğru bir alışveriş olmayabilir.

yeşil

⭐️⭐️
Çok saçma bir şekilde pahalı olan şey daha kalitelidir düşüncesine çoğu zaman kapılıyorum.Eğer iki seçenek arasında kaldıysam ve yeterince araştırma yapmadığım bir ürünse o an param varsa galiba pahalı olanı alırım.Ama önceden araştırmamı yapmışsam ve ucuz olan ürünün daha kaliteli ya da daha iyi içeriğe sahip olduğunu biliyorsam onu alırım.Tamamen önyargım olmasa da bu düşünceye yatkınım.
bende aynı düşünüyorum

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben de pahalı olanın daha kaliteli olduğunu düşünme eğilimdeyim. Param varsa genelde pahalı olanı alırım. Kazıklandığım da oldu tabi. Bazı güvendiğim markalar var mesela ihtiyacım olan ürün o markada varsa başka hiçbir yere bakmam.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar