Rakı içerken yanında yemeyi tercih ettiğiniz en iyi üç meze hangisi?
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 29 Tem 2022 #1 Rakı içerken yanında yemeyi tercih ettiğiniz en iyi üç meze hangisi?
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,616 30 Tem 2022 #2 cacık kavun beyaz peynir beyaz peynir yerine başka bir tercih de olabilir
A Andromeda ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 826 31 Tem 2022 #4 Yıllar önce Rodos’ta ouzo nun yanında manda yoğurduyla yapılan bir meze yemiştim. Adını hatırlamıyorum ama tadı hala damağımda
Yıllar önce Rodos’ta ouzo nun yanında manda yoğurduyla yapılan bir meze yemiştim. Adını hatırlamıyorum ama tadı hala damağımda
A Andromeda ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 826 31 Tem 2022 #5 Boşluk' Alıntı: Hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla ... Neden? Rakının yanında olmasa da en sevdiğin mezeler?
Boşluk' Alıntı: Hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla ... Neden? Rakının yanında olmasa da en sevdiğin mezeler?
B Boşluk ⭐️⭐️⭐️ Katılım 14 May 2022 Mesajlar 575 2 Ağu 2022 #6 Andromeda' Alıntı: Neden? Rakının yanında olmasa da en sevdiğin mezeler? Genişletmek için tıkla ... Közlenmiş biber, patlıcan, domates tarzı mezelerden çok hoşlanıyorum. Meze kabul ediliyorsa
Andromeda' Alıntı: Neden? Rakının yanında olmasa da en sevdiğin mezeler? Genişletmek için tıkla ... Közlenmiş biber, patlıcan, domates tarzı mezelerden çok hoşlanıyorum. Meze kabul ediliyorsa