Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zengin olana yaz da güzel kış da güzel, ama durumu olmayanlar için kış çok sancılıdır. benim maddi kaygım olmasa kış derim o yüzden şu an için yazı tercih ederim
zengin olana yaz da güzel kış da güzel, ama durumu olmayanlar için kış çok sancılıdır. benim maddi kaygım olmasa kış derim o yüzden şu an için yazı tercih ederim
İmkanım varsa ben kış ayından yana kullanıyorum reyimi. Yazın herkes geziyor sinir oluyorum. Gezmek istediğimden değil, istesem gezerim. O kadar geziniyor olmasına kızıyorum.
Yazın ayrı bir tadı var, ayrı bir kokusu var, ayrı bir hissi var. Sıcak bir yaz akşamında balkonda içtiğin çayın tadı bile ayrı değil mi? Kulağında cırcır böceklerinin sesi...
Sanırım uç noktada ikisi de rahatsızlık verici. Ne çok sıcak olmalı ne de çok soğuk. Yaşasın ara mevsimler.
Ama onlar da bir tuhaf. Mesela bu aylarda üstümü örtüyorum sıcak açıyorum soğuk. Tek bacağım dışarıda gövdem içeride omuzlarım dışarıda dengeyi yakalamaya çalışıyorum.