Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sokaktaki şiddete dur der misin?

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Maalesef sokakta yaşanan şiddet haberleriyle karşılaşıyoruz. Siz hiç buna şahit oldunuz mu? Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız?

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Kendi iç mahkememde yardım edip etmemek arasında sürekli gidip geliyorum, insan canı değerlidir fakat karşımdaki insanın ne oduğunu bilmeden, ne yaşandığını bilmeden direkt müdahale edilmesine karşıyım. Bu durum gerek kadın için gerek erkek için geçerli evet ortada bir insan veya bir hayvan canına kasıt varsa tabii ki müdahale etmeyi denerim fakat insanın kendi canı en değerli olan şeydir. Ek olarak benim yakınım olan (arkadaş, sevgili, aile) birine karşı bu durum yapılırsa gözüm kapalı olaya girerim ama şunu unutmayalım Türkiye'de yaşıyoruz ve her şeyi göze almak zorundayız can kurtarmaya çalışırken kendi canımızdan olabiliriz veya bizim canımız yanabilir.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Şiddetin dozuna göre değişir. Kendimle hep mücadele ederim, mümkünse eğer yani şiddetin dozu az ise elimden geldiğince karışmam. Ama ortada gerçekten insanlığa sığmayan bir durum varsa her şeyi göze alırım. Ama her şeyi göze alırım ve olaya müdahalem artık olaydakilerin de ötesine toplumsal bir süreç haline gelmiştir. Gerekirse dayak atan adamı döverim, kadın bir şey derse adamı tutup kadını adamla döverim. Köpekleri falan varsa tekmelerim yani, of sinirlendim.

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Şiddetin dozuna göre değişir. Kendimle hep mücadele ederim, mümkünse eğer yani şiddetin dozu az ise elimden geldiğince karışmam. Ama ortada gerçekten insanlığa sığmayan bir durum varsa her şeyi göze alırım. Ama her şeyi göze alırım ve olaya müdahalem artık olaydakilerin de ötesine toplumsal bir süreç haline gelmiştir. Gerekirse dayak atan adamı döverim, kadın bir şey derse adamı tutup kadını adamla döverim. Köpekleri falan varsa tekmelerim yani, of sinirlendim.
Aman diyim sen sakin ol bak ortam zaten gergin, sende tam olarak kumsalda serbest stil kavgacı havası sezdim tıpkı filmlerde olduğu gibi ama ne yazık ki Fight Clup ta değiliz :(

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar