film izlerken tek olmaktan mı yoksa kalabalık olmaktan mı keyif alıyorsun?
killjoys ⭐️ Katılım 15 Tem 2024 Mesajlar 164 18 Tem 2024 #1 film izlerken tek olmaktan mı yoksa kalabalık olmaktan mı keyif alıyorsun?
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 18 Tem 2024 #2 Tek başıma izlemek.birisi bile gelirse yanıma kapatıyorum izleyesim gelmiyor.
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 18 Tem 2024 #3 başkalarıyla birlikte izlemeyi ve sonrasında yorumlamayı severim. özellikle atıştırmalık ve içecek varsa çok daha zevkli olur
başkalarıyla birlikte izlemeyi ve sonrasında yorumlamayı severim. özellikle atıştırmalık ve içecek varsa çok daha zevkli olur
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 18 Tem 2024 #4 killjoys' Alıntı: film izlerken tek olmaktan mı yoksa kalabalık olmaktan mı keyif alıyorsun? Genişletmek için tıkla ... sen nasıl keyif alıyorsun?
killjoys' Alıntı: film izlerken tek olmaktan mı yoksa kalabalık olmaktan mı keyif alıyorsun? Genişletmek için tıkla ... sen nasıl keyif alıyorsun?
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 18 Tem 2024 #5 etki' Alıntı: sen nasıl keyif alıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Bilmem genelde tek başıma izleyip geçiyorum.Hiç yapmadım ama şimdi düşündüm de arkadaşımla izlemek isterdim sanırım
etki' Alıntı: sen nasıl keyif alıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Bilmem genelde tek başıma izleyip geçiyorum.Hiç yapmadım ama şimdi düşündüm de arkadaşımla izlemek isterdim sanırım
Mamacita ⭐️ Katılım 15 Tem 2024 Mesajlar 171 19 Tem 2024 #6 killjoys' Alıntı: film izlerken tek olmaktan mı yoksa kalabalık olmaktan mı keyif alıyorsun? Genişletmek için tıkla ... tek başıma kalabalıkta izlenmiyor
killjoys' Alıntı: film izlerken tek olmaktan mı yoksa kalabalık olmaktan mı keyif alıyorsun? Genişletmek için tıkla ... tek başıma kalabalıkta izlenmiyor
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 22 Tem 2024 #7 Mamacita' Alıntı: tek başıma kalabalıkta izlenmiyor Genişletmek için tıkla ... sinemaya gidiyor musun peki?
Mamacita' Alıntı: tek başıma kalabalıkta izlenmiyor Genişletmek için tıkla ... sinemaya gidiyor musun peki?
Mamacita ⭐️ Katılım 15 Tem 2024 Mesajlar 171 22 Tem 2024 #8 etki' Alıntı: sinemaya gidiyor musun peki? Genişletmek için tıkla ... hayır sevmem