Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Yalnızlık kötü bir şey midir?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yalnızlık her zaman filmlerde, şarkılarda, masallarda kötü bir şeymiş gibi yansıtılır bize. Evet muhtaç olunca yalnızlık belki kötü bir şeydir ama başkasına (fiziksel, ekonomik değil) muhtaç ya da direk şöyle söyleyeyim, birinin yanında olmaya, sevilmeye neden muhtaç oluruz?

Ben kendi ile yalnız kalmaya tahammül edemeyen insanlara tahammül edemem.

Bana o yalnız anlar, meşgul olmadığım anlar çok kıymetli ve değerli gelir hep.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yalnızlık her zaman filmlerde, şarkılarda, masallarda kötü bir şeymiş gibi yansıtılır bize. Evet muhtaç olunca yalnızlık belki kötü bir şeydir ama başkasına (fiziksel, ekonomik değil) muhtaç ya da direk şöyle söyleyeyim, birinin yanında olmaya, sevilmeye neden muhtaç oluruz?

Ben kendi ile yalnız kalmaya tahammül edemeyen insanlara tahammül edemem.

Bana o yalnız anlar, meşgul olmadığım anlar çok kıymetli ve değerli gelir hep.
insan yalnızken ne yaptığı önemlidir bence. bir insan yalnızken tüm günü yatarak da geçirebilir spor, yabancı dil gibi alanlarda kendini geliştirmeye çalışarak. Eğer yalnızken kafa dinleyip faydalı bir şey yapılabiliyorsa, yalnızlık özel ve güzel bir şeydir. Ama insanlara kendini beğendirememe, sosyal aktivitelerden kaçınma gibi bir durum varsa bu tercihden ziyade zorunluluğa giriyor.
yalnızlık korkusu yaşayan insanlar, yalnız kalmamak adına pek çok hata yapabilir. bu durumun daha çok kadınlarda olduğunu düşünüyorum

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
insan yalnızken ne yaptığı önemlidir bence. bir insan yalnızken tüm günü yatarak da geçirebilir spor, yabancı dil gibi alanlarda kendini geliştirmeye çalışarak. Eğer yalnızken kafa dinleyip faydalı bir şey yapılabiliyorsa, yalnızlık özel ve güzel bir şeydir. Ama insanlara kendini beğendirememe, sosyal aktivitelerden kaçınma gibi bir durum varsa bu tercihden ziyade zorunluluğa giriyor.
yalnızlık korkusu yaşayan insanlar, yalnız kalmamak adına pek çok hata yapabilir. bu durumun daha çok kadınlarda olduğunu düşünüyorum
Kadınlar bu konuda nasıl hata yapıyor?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kadınlar bu konuda nasıl hata yapıyor?
kadınların, erkeklere nazaran daha fazla yalnız kalma korkusu olduğunu düşünüyorum. bu nedenle olmaması gereken yanlış arkadaşlıklar veya ilişkiler yapılabiliyor, ne de olsa yalnız kalmam düşüncesiyle

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar