Yapmayı en sevmediğiniz iş nedir?
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 13 Ağu 2024 #2 Makale yazmak, pazarlama yapmak, temizlik ve çiçek sulamak
Müdür ⭐️ Katılım 7 May 2023 Mesajlar 64 13 Ağu 2024 #3 temizliğin toz alma kısmı çok zor geliyor. ama süpürge ve paspas rahatlatıcı biraz. Bir de pazarlık yapmayı ve benimle yapılmasını sevmem.
temizliğin toz alma kısmı çok zor geliyor. ama süpürge ve paspas rahatlatıcı biraz. Bir de pazarlık yapmayı ve benimle yapılmasını sevmem.
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 14 Ağu 2024 #5 yenisekme' Alıntı: Makale yazmak, pazarlama yapmak, temizlik ve çiçek sulamak Genişletmek için tıkla ... Ben bu başlığı neden en sevdiğiniz iş olarak anladım acaba. En sevmediğim iş tırnak kesmek. Çünkü parmaklarım yanlış yerde ve bana çok uzakta
yenisekme' Alıntı: Makale yazmak, pazarlama yapmak, temizlik ve çiçek sulamak Genişletmek için tıkla ... Ben bu başlığı neden en sevdiğiniz iş olarak anladım acaba. En sevmediğim iş tırnak kesmek. Çünkü parmaklarım yanlış yerde ve bana çok uzakta