Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bayramlar. Küçükken bayramlar çok daha güzel geliyordu teker teker akrabaları gezmenin verdiği mutluluk , yeni kıyafetler alıp bayram günü o kıyafetleri giymek için can atışımız falan ama büyüyünce hiç öyle değil hee bayram gelmiş hoş gelmiş kafasında oluyor insan en azından benim için öyle.
Bayramlar. Küçükken bayramlar çok daha güzel geliyordu teker teker akrabaları gezmenin verdiği mutluluk , yeni kıyafetler alıp bayram günü o kıyafetleri giymek için can atışımız falan ama büyüyünce hiç öyle değil hee bayram gelmiş hoş gelmiş kafasında oluyor insan en azından benim için öyle.
Aksini sevmemeye başladık. Geleneksel ziyaretler, yıl içinde ortak bir paydada buluşamamış insanların zorunlu bir arada bulunması. Yaptığın işi anlatmaya çakışmak, herkesin ün mal mülk yarışı.
küçük paradan kastım o zaman alabileceğin şeyler ile şu an alabileceğin şeyler aynı değil. yoksa tabii ki o parayı kazanabilmek için gece gündüz çalışanlar var