Bu bazen bende değişiklik gösteriyor. Bazen yapmaktan keyif alıyorum bazen yemekten. Sizde?
A Andromeda ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 826 24 Tem 2022 #1 Bu bazen bende değişiklik gösteriyor. Bazen yapmaktan keyif alıyorum bazen yemekten. Sizde?
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 24 Tem 2022 #2 yemekten yemeğe değişir. genelde kısa pratik tarifleri uygularım. sevmediğim bir yemeği yapmaktan zevk almam.
yemekten yemeğe değişir. genelde kısa pratik tarifleri uygularım. sevmediğim bir yemeği yapmaktan zevk almam.
B Boşluk ⭐️⭐️⭐️ Katılım 14 May 2022 Mesajlar 575 5 Ağu 2022 #4 Yemeği şölene çevirerek hazırlamak çok eğlenceli. Ama şölen gibi yemek yemek işkence gibi geliyor bana. Yoruluyorum.
Yemeği şölene çevirerek hazırlamak çok eğlenceli. Ama şölen gibi yemek yemek işkence gibi geliyor bana. Yoruluyorum.
A Andromeda ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 826 5 Ağu 2022 #5 Yemeği şölene çevirmek de ne?
B Boşluk ⭐️⭐️⭐️ Katılım 14 May 2022 Mesajlar 575 17 Ağu 2022 #6 Andromeda' Alıntı: Yemeği şölene çevirmek de ne? Genişletmek için tıkla ... Hani özel anlarda her ayrıntısını düşünerek hazırlanan yemekler vardır ya onu kast ettim.
Andromeda' Alıntı: Yemeği şölene çevirmek de ne? Genişletmek için tıkla ... Hani özel anlarda her ayrıntısını düşünerek hazırlanan yemekler vardır ya onu kast ettim.