Merhaba, bu sene üniversite sınavına gireceğim okuyabileceğim en iyi bölüm hangisi?
G Gokhan Yeni Üye Katılım 28 Nis 2022 Mesajlar 1 4 Haz 2022 #1 Merhaba, bu sene üniversite sınavına gireceğim okuyabileceğim en iyi bölüm hangisi?
A Andromeda ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 826 5 Haz 2022 #2 Gokhan' Alıntı: Merhaba, bu sene üniversite sınavına gireceğim okuyabileceğim en iyi bölüm hangisi? Genişletmek için tıkla ... Merhaba Gokhan, şimdiden başarılar dilerim. Hangi alandan gireceksin sınava ve planların, hayallerin neler?
Gokhan' Alıntı: Merhaba, bu sene üniversite sınavına gireceğim okuyabileceğim en iyi bölüm hangisi? Genişletmek için tıkla ... Merhaba Gokhan, şimdiden başarılar dilerim. Hangi alandan gireceksin sınava ve planların, hayallerin neler?
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,616 6 Haz 2022 #3 ybs okuyan arkadaşım bölümünden memnun. en iyisi diyebilir miyiz bilmiyorum ama işletme ağırlıklı ybs düşünüyorsan göz atabilirsin
ybs okuyan arkadaşım bölümünden memnun. en iyisi diyebilir miyiz bilmiyorum ama işletme ağırlıklı ybs düşünüyorsan göz atabilirsin
PewPew ⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 59 10 Haz 2022 #4 pearlblack' Alıntı: Merhaba Gokhan, şimdiden başarılar dilerim. Hangi alandan gireceksin sınava ve planların, hayallerin neler? Genişletmek için tıkla ... Ben kendim için istemiyorum, 6 yıldan beri bir şirkette çalışıyorum. Amcam üniversiteye gidecek o yüzden sordum.
pearlblack' Alıntı: Merhaba Gokhan, şimdiden başarılar dilerim. Hangi alandan gireceksin sınava ve planların, hayallerin neler? Genişletmek için tıkla ... Ben kendim için istemiyorum, 6 yıldan beri bir şirkette çalışıyorum. Amcam üniversiteye gidecek o yüzden sordum.
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 11 Haz 2022 #5 PewPew' Alıntı: Ben kendim için istemiyorum, 6 yıldan beri bir şirkette çalışıyorum. Amcam üniversiteye gidecek o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla ... Amcan’ın üniversiteye girmesi için sadece istemesi yetmiyor tabii. Ne kadar puanı ver, nereleri tercih edebiliyor bunlar önemli.
PewPew' Alıntı: Ben kendim için istemiyorum, 6 yıldan beri bir şirkette çalışıyorum. Amcam üniversiteye gidecek o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla ... Amcan’ın üniversiteye girmesi için sadece istemesi yetmiyor tabii. Ne kadar puanı ver, nereleri tercih edebiliyor bunlar önemli.