Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

ADÜ’nün sosyal imkanları nasıl?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Çok fazla bilmediğim için soruyorum. Hem buraya yeni katılan hem de fikir sahibi olmak isteyenler için paylaşabilir misiniz?
Mesela bahar şenlikleri nasıl geçer?
Ögrenci kulüpleri aktif mi?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Pek çok kulübe üye olmuştum ancak nadiren bir iki etkinlik harici birşey olmamıştı...

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bunları etkin hale getirebilirsiniz. Bu tarz girişimlerin kişisel ve mesleki gelişime çok faydalı olduğunu görüsündeyim. Üniversite okurken bölümümüzün bir kulübü vardı onu aktif hale getirdik pek çok seminer ve kongre düzenledik, denetim kurulunda yer aldım. Kendi adıma çok şey kazandım. Hatta şu anki işime girmemde o etkinliklerin katkısı oldu.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bunları etkin hale getirebilirsiniz. Bu tarz girişimlerin kişisel ve mesleki gelişime çok faydalı olduğunu görüsündeyim. Üniversite okurken bölümümüzün bir kulübü vardı onu aktif hale getirdik pek çok seminer ve kongre düzenledik, denetim kurulunda yer aldım. Kendi adıma çok şey kazandım. Hatta şu anki işime girmemde o etkinliklerin katkısı oldu.
Bulunduğum konum dolayısıyla kulüptekilerle iletişime geçmem biraz zor görünüyor

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Etkinlikler fakülteden fakülteye değişiyor, burada hocaların etkisi çok büyük. Öğrenci profili burada temel nedenlerden bir tanesi. Talep yoksa eğer hocalar ya da diğer yönetim mercileri eyleme geçmiyorlar.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Etkinlikler fakülteden fakülteye değişiyor, burada hocaların etkisi çok büyük. Öğrenci profili burada temel nedenlerden bir tanesi. Talep yoksa eğer hocalar ya da diğer yönetim mercileri eyleme geçmiyorlar.
Zaten öğrencinin talebiyle olması lazım bunların. Hocalar sadece aradaki kilitleri açma konusunda destek olmalı diğer türlü bir öğrenci oluşumu olmaktan çıkar esas faydayı sağlamakta yetersiz kalır.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Çoğu zamanan insanlar ne istediğini neye ihtiyaç duyduklarını bilemeyebiliyorlar. Farklı bir örnek olacak ama ben hep ailelere "çocuklarınıza gerçek sevilmek nedir en iyi şekilde öğretin" derim. Bir şeyi öğrenmediğimizde ne istediğimizi de anlayamayız. Bu yüzden insanlar kendilerine kötü davranan insanlarla ilişkilerini sürdürmeye devam ederler. Sevilmek nedir bilmedikleri için bunu ölçemezler. Konumuza dönersek. Sosyal olmak, bir eylem içinde bulunmak, başarmak, lider olmak bu konulara hakim değil çocuklar. Bu duyguları yaşamaları için bu eylemlerin içerisinde bir şekilde olmaları gerekiyor. Talep beklersek gelmeyecektir, talebi oluşturmak zorundayız.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar