Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Alarm sesinden nefret ediyor musunuz?

yeşil

⭐️⭐️
Ben nefret etmeye başladım artık.Mesela sevdiğim bi şarkı vardı onu alarm sesi olarak koymuştum. O şarkıdan nefret etmeye başladım.O şarkı çaldığında direk kapatıyorum.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Genelde erken uyanamıyor olmanın sebebi uyumak değil uyumamaktır. Eğer doğru zamanda ve doğrular şekilde çalışırsan uyanmayı bir alışkanlık haline getirebilirsin. Ama uyku işte, doyum olmuyor değil mi?

yeşil

⭐️⭐️
Genelde erken uyanamıyor olmanın sebebi uyumak değil uyumamaktır. Eğer doğru zamanda ve doğrular şekilde çalışırsan uyanmayı bir alışkanlık haline getirebilirsin. Ama uyku işte, doyum olmuyor değil mi?
Aynen doyum olmuyor erken yatsam da kalkamıyorum ben.Daha da kalkmam zorlaşıyor.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sabah 4 alarmım ve gün içinde devam eden 6 alarmım daha var. Bunun yanında 7 tane hatırlatırım var. Bunlar sürekli planlarımı bana hatırlatır, dikkatim dağıldıysa hedefime geri dönmemi sağlar. Yapılacaklar listem, hatırlatıcılar ve alarmlar üzerine kurulu bir yaşamım var. Ben buna hayatı kodlamak adını verdim. Bir hayat belirliyorum ve olması gerekenleri zamanın içine kodluyor vakti geldiğinde yerine getiriyorum. Biraz sıkıcı görünebilir ama ne yapacağını boş zamanında belirlemek yoğun zaman içinde belirli bir hayatı yaşamanı sağlıyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar