Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

arkadaş arkadaşı kıskanabilir mi?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
uzun bir süre birlikte takıldığınız arkadaş grubu, sizi dışlamış gibi hissettiğinizde veya grup içerisinde diğer kişilerin daha çok değer verildiğini görüyorsanız, arkadaşınızı kıskanır mısınız ve hiç kıskandınız mı?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bazı durumlardan kaçmak için o duruma hiç ihtimal vermiyorum. Mesela karşı cins tarafından hiç reddedilmedim çünkü hiç teklif etmedim. Konuyu hiç sormadan birlikte olacağımız seviyeye getirdim.

Kıskanmamak için de hiç kıskanacağım kadar arkadaşım olmadı. Düzenli görüştüğüm, dışarı çıktığım, aradığım yakın arkadaşlarım yok. Hiçkimsenin umurunda olmayacağım ama bir araya geldiğimde eğlenebileceğim insanlar var sadece.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bazı durumlardan kaçmak için o duruma hiç ihtimal vermiyorum. Mesela karşı cins tarafından hiç reddedilmedim çünkü hiç teklif etmedim. Konuyu hiç sormadan birlikte olacağımız seviyeye getirdim.

Kıskanmamak için de hiç kıskanacağım kadar arkadaşım olmadı. Düzenli görüştüğüm, dışarı çıktığım, aradığım yakın arkadaşlarım yok. Hiçkimsenin umurunda olmayacağım ama bir araya geldiğimde eğlenebileceğim insanlar var sadece.
şu anki dönemde de çıkma teklifi diye bir şey kalmadı sanırım, böylesi daha iyi gibi.
peki kıskanacağın bir yakın arkadaşının olmaması senin için nasıl bir his? bu bence bazen iyi bazen kötü gibi, ama günün sonunda eğlendiğin insanlarla bir araya gelebiliyorsan bu daha iyi bir durum sanırım

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
şu anki dönemde de çıkma teklifi diye bir şey kalmadı sanırım, böylesi daha iyi gibi.
peki kıskanacağın bir yakın arkadaşının olmaması senin için nasıl bir his? bu bence bazen iyi bazen kötü gibi, ama günün sonunda eğlendiğin insanlarla bir araya gelebiliyorsan bu daha iyi bir durum sanırım
Bir insanı kıskanmak o insanla ilgili değil kendimiz ile ilgili. Benim alamadığım keyfi başkası almasın demek. Bu bencillik bence.

Duygular bana hastalık gibi geliyor. Her türlü duygu bizim yabani tarafımızın kalıntıları. Ve hatayı duygularımız yüzünden yapıyoruz.

Fikrim sonra değişir belki bilmiyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kıskançlık benim çok derin yaşadığım ve bazen de kıskandığım için kendimin bile rahatsız olduğu bir his. Aşmanın bir yolu var mı? Kendimle ilgili problemim ne ki?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar