Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Aşırı su içmek zararlı mı?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sigara da tüketmediğim için çalışırken sıkıldıkça su içiyorum. Bu günde yaklaşık 5 LT'yi rahat buluyor. Çok su içmek önemli ama aşırıya kaçmak sizce zararlı mı?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Yakında zamanda 2 lt su içmek kuralı çürütüldü diye bir yazıya denk geldim. Nerde bilmiyorum. İç organları fazla yorduğu ve insana bir lt yettiği vs yazıyordu.
Bir keresinde aile hekimine beş lt yakın su tükettiğimi söylediğim de gözlerini koca koca açıp böbreklerine zarar veriyorsun demişti. Merak edip neden diye sormamıştım.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yakında zamanda 2 lt su içmek kuralı çürütüldü diye bir yazıya denk geldim. Nerde bilmiyorum. İç organları fazla yorduğu ve insana bir lt yettiği vs yazıyordu.
Bir keresinde aile hekimine beş lt yakın su tükettiğimi söylediğim de gözlerini koca koca açıp böbreklerine zarar veriyorsun demişti. Merak edip neden diye sormamıştım.
Ben bağımlı olduğumu düşünüyorum. Çok kısa sürede kuruyor ağzım, konuşurken bile içiyorum 1 lt geceden sabaha 1 lt yatağımda bitiyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar