Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

aşk her şeyi affeder mi

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
vala aşk affeder mi, aşk adına konuşmayayım ama ben affetmem

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
aşk acizliktir, her şeyi affettirebilir ama seni yerin dibine sokar.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Aşk her şeyi affetmez, şekil değiştirir.

Artık o çok sevdiğiniz birliktelik tarafların hata yapabileceği esnekliğe ulaşır, konumlandırmalar değişir. Çoğu zaman bu iyi bir şeydir.

allons-y

⭐️⭐️
belki de belli başlı sınırlar vardır ama bence çoğu şeyi affeder affetmezse zaten nasıl aşk olur ki (bahsettiğim şeyler herkesin aklında farklı şeyler düşündürdüğü için belki bu sınırları belirliyoruz ama bazen basit şeylerin bile affedilemediği oluyor bunları da düsünerek konuşuyorum)

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
belki de belli başlı sınırlar vardır ama bence çoğu şeyi affeder affetmezse zaten nasıl aşk olur ki (bahsettiğim şeyler herkesin aklında farklı şeyler düşündürdüğü için belki bu sınırları belirliyoruz ama bazen basit şeylerin bile affedilemediği oluyor bunları da düsünerek konuşuyorum)
pek çok şeyi affetmek, aşk mıdır alttan almak mıdır? ya da aşkı devam ettirebilmek için alttan mı almak gerekiyor?

allons-y

⭐️⭐️
pek çok şeyi affetmek, aşk mıdır alttan almak mıdır? ya da aşkı devam ettirebilmek için alttan mı almak gerekiyor?
alttan almak ve affetmek çok farklı şeyler tabi ki alttan almak da önemli ama süreklilik içermemesi gerekiyor bence affetmekse birini sürekli affetmek değil bazı belli olaylar sonucunda karşındakini sevdiğin için içinde affetmek ten bahsediyorum çok şeyi affetmek tamamen neyi affettiğine göre değişir ama bence her şeyin fazlası zarar sonra alışkanlığa dönüşmesin

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
alttan almak ve affetmek çok farklı şeyler tabi ki alttan almak da önemli ama süreklilik içermemesi gerekiyor bence affetmekse birini sürekli affetmek değil bazı belli olaylar sonucunda karşındakini sevdiğin için içinde affetmek ten bahsediyorum çok şeyi affetmek tamamen neyi affettiğine göre değişir ama bence her şeyin fazlası zarar sonra alışkanlığa dönüşmesin
affetmek nedir? alttan almak nedir? insan affettiği her durumu hiç yaşanmamış gibi hayatından çıkarmalı mıdır? affettiğini söyleyen her insan, belirli durumlarda " sen x tarihinde bunu yapmıştın" diyip üste çıkmaya çalışıyor. eğer o kişi affetseydi bu durumu tekrar hatırlatır mıydı?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
soru üzerinde cevabını taşıyor aslında. affeden aşktır, insan değil. ortada aşk yoksa af da yoktur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar