Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Ateist biriyle evlenir miydiniz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere alacağımız evlilik kararları toplumumuzda sadece bizi ilgilendirmiyor, ailemiz hatta uzak akrabalarımız da duruma dahil olabiliyorlar. Sizin için durum nedir, inançlı birisiniz ama çok sevdiniz diyelim ateist biri ile evlenir misiniz?

Sebepleri ile birlikte yazarsanız daha keyifli bir konu olacaktır.

Heyy gidi

Yeni Üye
Ailemin onaylaması çok da umrumda olmazdı. Kesinlikle evlenirdim. Çünkü aile bir şekilde evladını affediyor, kucak açıyor. Olumsuzluk karşısında, bana kucak açmayacak bir aileysede ailem onlar bu durumu zaten hak etmişler demektir. Kendim için kendi kararlarımı alıyorum, başkası için değil. Ömrümü geçireceğim kişi belkide ateist sevdiğimdir. Kendime şans vermek isterdim...

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ailemin onaylaması çok da umrumda olmazdı. Kesinlikle evlenirdim. Çünkü aile bir şekilde evladını affediyor, kucak açıyor. Olumsuzluk karşısında, bana kucak açmayacak bir aileysede ailem onlar bu durumu zaten hak etmişler demektir. Kendim için kendi kararlarımı alıyorum, başkası için değil. Ömrümü geçireceğim kişi belkide ateist sevdiğimdir. Kendime şans vermek isterdim...
Sadece ailen değil ömrü hayatında iş arkadaşların, diğer gireceğin sosyal çevrenin yorumları da ilişkinizi etkileyecek. Bu tür değerlendirmeleri sadece evlenene kadar şeklinde değerlendirmemek lazım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar