Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zafer mahallesindeki rezidanslar biraz tuzlu, arkadaşım 1+1 amerikan mutfak bir evde oturuyor ve kirası 5500, orta mahallede ve diğer mahallelerde daha ucuza bulabilirsin. ulaşımda zorlanabileceğin bir durum yok, yürüme taraftarı olursan az biraz süreyle istediğin yere varırsın. Kışın zor olur dersen 20 tlye kampüse çıkar inersin.
Zafer mahallesindeki rezidanslar biraz tuzlu, arkadaşım 1+1 amerikan mutfak bir evde oturuyor ve kirası 5500, orta mahallede ve diğer mahallelerde daha ucuza bulabilirsin. ulaşımda zorlanabileceğin bir durum yok, yürüme taraftarı olursan az biraz süreyle istediğin yere varırsın. Kışın zor olur dersen 20 tlye kampüse çıkar inersin.
doğu gazi bulvarındaki mekanları ben pek beğenmiyorum. Maç ve okey tarzı yerler için daha uygun orası. Kafeler, mekanlar daha çok sevgi yolu ve mimar sinanda.
Kira fiyatlarını baz alırsak ev tutmak için en uygun yer orta mahalle ve güzelhisar mahallesi görünüyor.
doğu gazi bulvarındaki mekanları ben pek beğenmiyorum. Maç ve okey tarzı yerler için daha uygun orası. Kafeler, mekanlar daha çok sevgi yolu ve mimar sinanda.
Kira fiyatlarını baz alırsak ev tutmak için en uygun yer orta mahalle ve güzelhisar mahallesi görünüyor.
Orta mahalle eskiden pek güvenilir değildi, tekstil parkın açılmasıyla beraber güvenlik önlemleri daha sıkı, özellikle mahallenin orta kısımları değil de tekstile bakan kısımlardan yer bulursanız daha iyi olur. Güzelhisar mahallesi ise bulvara bakan bir mahalle, orada bu tarz problemler olduğunu düşünmüyorum. Ancak, oradaki evler eski ve 3+1 olmasına rağmen ısıtması iyi olmayan yerler.
Aydın’da öğrenci yaşamı hem ekonomi bakımından hem de sosyal alanlar bakımından oldukça güzel. Bunun sebebi Aydın’ın daha ucuz olması ve Kuşadası, Didim hatta Bodrum gibi yerlere yakın olması. İnsanlar da anlayışlı. Aydın’da yaşan öğrenciler buraya hep küçük İzmir derler.