Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Aydında bir öğrenci aylık ne kadar harcar?

colorfuul

⭐️⭐️
Adüyü kazandım ve Aydında tek başıma eve çıkmak istiyorum ortalama ev fiyatları yeme içme ve ulaşım beni zorlar mı

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Zafer mahallesindeki rezidanslar biraz tuzlu, arkadaşım 1+1 amerikan mutfak bir evde oturuyor ve kirası 5500, orta mahallede ve diğer mahallelerde daha ucuza bulabilirsin. ulaşımda zorlanabileceğin bir durum yok, yürüme taraftarı olursan az biraz süreyle istediğin yere varırsın. Kışın zor olur dersen 20 tlye kampüse çıkar inersin.

colorfuul

⭐️⭐️
Zafer mahallesindeki rezidanslar biraz tuzlu, arkadaşım 1+1 amerikan mutfak bir evde oturuyor ve kirası 5500, orta mahallede ve diğer mahallelerde daha ucuza bulabilirsin. ulaşımda zorlanabileceğin bir durum yok, yürüme taraftarı olursan az biraz süreyle istediğin yere varırsın. Kışın zor olur dersen 20 tlye kampüse çıkar inersin.
sosyalleşmek açısından en çok tercih edilen yerler neresi?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
sosyalleşmek açısından en çok tercih edilen yerler neresi?
doğu gazi bulvarındaki mekanları ben pek beğenmiyorum. Maç ve okey tarzı yerler için daha uygun orası. Kafeler, mekanlar daha çok sevgi yolu ve mimar sinanda.

Kira fiyatlarını baz alırsak ev tutmak için en uygun yer orta mahalle ve güzelhisar mahallesi görünüyor.

colorfuul

⭐️⭐️
doğu gazi bulvarındaki mekanları ben pek beğenmiyorum. Maç ve okey tarzı yerler için daha uygun orası. Kafeler, mekanlar daha çok sevgi yolu ve mimar sinanda.

Kira fiyatlarını baz alırsak ev tutmak için en uygun yer orta mahalle ve güzelhisar mahallesi görünüyor.
bu mahalleler güvenli mi peki? genelde bu tarz yerlerin ucuz olmasının sebebi güvenlik ya da merkeze uzak olması oluyor

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
bu mahalleler güvenli mi peki? genelde bu tarz yerlerin ucuz olmasının sebebi güvenlik ya da merkeze uzak olması oluyor
Orta mahalle eskiden pek güvenilir değildi, tekstil parkın açılmasıyla beraber güvenlik önlemleri daha sıkı, özellikle mahallenin orta kısımları değil de tekstile bakan kısımlardan yer bulursanız daha iyi olur. Güzelhisar mahallesi ise bulvara bakan bir mahalle, orada bu tarz problemler olduğunu düşünmüyorum. Ancak, oradaki evler eski ve 3+1 olmasına rağmen ısıtması iyi olmayan yerler.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Aydın’da öğrenci yaşamı hem ekonomi bakımından hem de sosyal alanlar bakımından oldukça güzel. Bunun sebebi Aydın’ın daha ucuz olması ve Kuşadası, Didim hatta Bodrum gibi yerlere yakın olması. İnsanlar da anlayışlı. Aydın’da yaşan öğrenciler buraya hep küçük İzmir derler.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar