Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

az bilinen görgü kuralları

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Toplu taşımaya binmeden önce inenler beklenilmelidir.
toplu taşımada yükses sesle telefon görüşmesi yapılmaz.
self servisten birşey alırken önceden karar verilmelidir, self servis kısmında diğer müşterileri de düşünerek hızlıca işlem yapılmalıdır.
akşam, gece saatlerinde önemli bir şey yoksa telefonla aranmaz, mümkünse mesaj gönderilir.
birini sabahın erken saatlerinde telefonla aradığınızda aradığınız kişi telefonu açınca 'uyuyor muydun?' diye sormayın. ya aramayın ya da telefona cevap verildiyse 'kusura bakma erken saatte rahatsız ediyorum ama..' gibi bir girizgah yapıp konuya girin.
telefonu meşgule atan biri 40 defa aranmaz.

sizinde eklemek istedikleriniz varsa buyrun.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bir kişi aranınca 3 kereden fazla çaldırılmaz
Meşgule atarsa kişi geri dönene kadar ya da uzun bir süre aranmaz
İban atarken ekran görüntüsü, kart fotoğrafı atılmaz
Whatsapp’dan yazdığınız mesajın görüldü olması o anda mesaj alacağınız anlamına gelmez, kişi öneme göre geri dönecektir
Instagram’da takip ettiğiniz kişi sizi takip etmek zorunda değildir

Benim için önemli olanlar bu şekilde

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bir insan instagrmadan neden engeller ki durduk yere? İnsanların gerçekten işi gücü yok ya da kendilerini farklı konumlandırıyorlar sanırım.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bir kişi aranınca 3 kereden fazla çaldırılmaz
Meşgule atarsa kişi geri dönene kadar ya da uzun bir süre aranmaz
İban atarken ekran görüntüsü, kart fotoğrafı atılmaz
Whatsapp’dan yazdığınız mesajın görüldü olması o anda mesaj alacağınız anlamına gelmez, kişi öneme göre geri dönecektir
Instagram’da takip ettiğiniz kişi sizi takip etmek zorunda değildir

Benim için önemli olanlar bu şekilde
Buna benzer olarak kızdığım telefonun sonuna kadar çaldırılıp açılmaması durumunda birlikte olduğun kişinin aranması.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hiç sanmıyorum ama tabi ki olabilir insanız sonuçta. Ancak iletişim kurmak ve konuşmak da insana has özellikler. Engellemek çok saçma

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hiç sanmıyorum ama tabi ki olabilir insanız sonuçta. Ancak iletişim kurmak ve konuşmak da insana has özellikler. Engellemek çok saçma
bazı insanlar doğrudan iletişim kurmak yerine örtülü iletişimi tercih edebiliyor. instagramdan engellemiş ama whatsappdan engellememiş ise senden mesaj bekliyor olabilir...

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
kulaklıkla müzik dinleyen birisine doğrudan soru sorulmaz, önce pardon denilerek kişinin müziği durdurmasını bekleriz, daha sonrasında sorumuzu sorarız.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Biriyle konuşurken güneş gözlükleri çıkarılır. Güneş gözlükleri güneşten korunmak için takılır insandan değil.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Size biri bir telefonunda bir fotoğraf gösterdiğinde o fotoğraf sağa ya da sola kaydırılmaz. Bunu karşı tarafa hissettirmek için baş parmak ekranda tutulmaz telefon parmak uçları ile tutulur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar