Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Başarı nedir?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Başarı nedir?
Kendinizi en başarılı hissettiğiniz durum nedir?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
başarıya ulaşmak için çevre tarafından takdir edilmesi gerektiğini düşünmüyorum. bazen kimse bahsetmez veya tebrik etmezken içten içe kendinizle gurur duyabilirsiniz. başarıyı bir an olarak değil süreç olması gerektiğini düşünüyorum. örneğin bir sanatçı ödül aldığında başarılı değil, o başarıya ulaşana kadar katettiği yol, hırs,azim gibi etkenlerin başarı olduğunu düşünüyorum. zira başarı kısa bir an, o ana kadar giden süreç oldukça uzundur.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Başarı bir işi ya da eylemi ölçülebilir en iyi sonucu verecek şekilde tamamlamaktır. Bu eğer bir iş değil bir hayatsa, yani başarılı bir hayat yaşayıp yaşamadığını ölçmekse bunun için en doğru sonuç ancak ölümden sonra alınabilir.
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Başarılı

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Başarı bir işi ya da eylemi ölçülebilir en iyi sonucu verecek şekilde tamamlamaktır. Bu eğer bir iş değil bir hayatsa, yani başarılı bir hayat yaşayıp yaşamadığını ölçmekse bunun için en doğru sonuç ancak ölümden sonra alınabilir.
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Başarılı
başarı için başkalarının onayına ihtiyaç var mı?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar