Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Bir başkası hakkındaki ilk kanı her zaman doğru çıkar. Buna katılıyor musunuz?

allons-y

⭐️⭐️
Ya aslında hep huylu huyundan vazgeçmez derler ama ben yine de insanların değişebileceğine inanıyorum ve ilk izlenimler de bu yüzden yanlış olabilir bazen bi insanı görünce çok soğuk olduğunu düşünüyoruz ama tanıştıktan sonra o insan size çok sıcak kanlı gelmeye başlıyor. o yüzden ilk kanı bence her zaman doğru çıkmaz .

M

Mizahşör

Guest
Ya aslında hep huylu huyundan vazgeçmez derler ama ben yine de insanların değişebileceğine inanıyorum ve ilk izlenimler de bu yüzden yanlış olabilir bazen bi insanı görünce çok soğuk olduğunu düşünüyoruz ama tanıştıktan sonra o insan size çok sıcak kanlı gelmeye başlıyor. o yüzden ilk kanı bence her zaman doğru çıkmaz .
İnsanlarla tanıştığın ortam, nasıl tanıştığın, bunlar önemli unsurlar bence. İlk tanıştığın kişinin karakterini bilemezsin ben böyle düşünüyorum.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
insan değişmez düşünce değişir, belirli bir yaştan sonra düşüncenin kolay değişebileceğine inanmıyorum. ancak karşısındaki kişi için kendisini törpüleyebilir o da bir zamana kadar

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İlk 1 saatte bir insanın tüm karakterini anlayabilirsin ve bu karakter asla değişmez. Ama insanlar karakterinin dışında davranışlar sergilemeyi öğrenebilir. Eğer karakteri ve alışkanlıkları başkasına zarar veriyorsa, kişi kendinden ödün veriyor ve karşısındakine/lere değer veriyorsa değişim mümkündür.

İnsanlar 10 dan fazla çeşitte değildir. Çokça insanla vakit geçirince karşınızdakinin onlardan hangisi olduğunu hemen anlayabilirsiniz. Ama bazen çok ender türlere rastgelebilirsiniz. Öyle insanlar çok ilgimi çeker, onlarla vakit geçirmeye, incelemeye ve anlamaya çalışmaya bayılırım.

ben diye biri

⭐️
Bence ilk izlenim hemen ortaya çıkacağını düşünmüyorum ama belli bir zaman geçirdikten sonra da karakterinin değişeceğini düşünmüyorum. İnsanların karakteri değişmiş gibi görünür ama bir noktada o ilk tanıştığımız zaman dilimine geri gelir gibi geliyor bana

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İlk 1 saatte bir insanın tüm karakterini anlayabilirsin ve bu karakter asla değişmez. Ama insanlar karakterinin dışında davranışlar sergilemeyi öğrenebilir. Eğer karakteri ve alışkanlıkları başkasına zarar veriyorsa, kişi kendinden ödün veriyor ve karşısındakine/lere değer veriyorsa değişim mümkündür.

İnsanlar 10 dan fazla çeşitte değildir. Çokça insanla vakit geçirince karşınızdakinin onlardan hangisi olduğunu hemen anlayabilirsiniz. Ama bazen çok ender türlere rastgelebilirsiniz. Öyle insanlar çok ilgimi çeker, onlarla vakit geçirmeye, incelemeye ve anlamaya çalışmaya bayılırım.
karakter, şu anki hal ve hareketleri midir yoksa olmak istediği mi?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar