Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Bir erkekte tipten önce gelebilecek özellikler?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Şu şu olsun tipi hiç önemli değil diyebileceğin özellikler?

allons-y

⭐️⭐️
kesinlikle espri yeteneği bir insan seni gerçekten güldürebiliyorsa diğer şeylerin bunun kadar önemli olduğunu düşünmüyorum tabi ki tipi karakteri vs şeyler de önemli ama bunlar harici konuşuyorsak kesinlikle bu.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sevmeyi bilmeli bence. Her şeyi olduğu gibi sevebilen insan iyi bir insandır.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Duruş. Hem görüntü olarak hemde yaydığı enerji olarak. Dik mi duruyor kendini salmış mi? Kendinden emin mi?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
kesinlikle espri yeteneği bir insan seni gerçekten güldürebiliyorsa diğer şeylerin bunun kadar önemli olduğunu düşünmüyorum tabi ki tipi karakteri vs şeyler de önemli ama bunlar harici konuşuyorsak kesinlikle bu.
Daha önce bir konuda @yenisekme ile tartışmıştık. Ben kızların, hoşlandığı erkeklere güldüğü kanaatindeyim. Gerçekten öyle mi?

allons-y

⭐️⭐️
Daha önce bir konuda @yenisekme ile tartışmıştık. Ben kızların, hoşlandığı erkeklere güldüğü kanaatindeyim. Gerçekten öyle mi?
Yani genel konuşmak istemiyorum bence şöyle kızlar sadece hoşlandığı erkeklere güler diye bir durum yok bunun sadece onunla sınırlı olduğunu düşünmüyorum ama eğer birinden hoşlanıyorsa ona kesinlikle gülüyordur da tabi güldüğü için de hoşlanıyor olabilir baya karışık bir soru o yüzden cevap da öyle oldu

Heyy gidi

Yeni Üye
Benim için tip hiç önemli değil. Bir şekilde ilgim dahiline girmesi yeterli. Bu nasıl olabilir; belki mesleği ilgimi çeker yada kendinden geçerek çalışıyor olması. Bazen bir gülüşü olur. Bazen ses tonu yada konuşmasıyla, bazen oturma şekli, bazen de hiç bir şey yapmaması da olabilir. Tamamen ruh halimle alakalı.

yeşil

⭐️⭐️
ben aynı fikirde değilim sadece hoşlandığı erkeklere güler diye bişey yok bence normal başka bir erkek de mesela komik bişey söyler fln gülersin ona da. hoşlandığım olsa bile ben ona da gülmeyebilirim başkasına gülebilirim

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar