Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kesinlikle espri yeteneği bir insan seni gerçekten güldürebiliyorsa diğer şeylerin bunun kadar önemli olduğunu düşünmüyorum tabi ki tipi karakteri vs şeyler de önemli ama bunlar harici konuşuyorsak kesinlikle bu.
kesinlikle espri yeteneği bir insan seni gerçekten güldürebiliyorsa diğer şeylerin bunun kadar önemli olduğunu düşünmüyorum tabi ki tipi karakteri vs şeyler de önemli ama bunlar harici konuşuyorsak kesinlikle bu.
Yani genel konuşmak istemiyorum bence şöyle kızlar sadece hoşlandığı erkeklere güler diye bir durum yok bunun sadece onunla sınırlı olduğunu düşünmüyorum ama eğer birinden hoşlanıyorsa ona kesinlikle gülüyordur da tabi güldüğü için de hoşlanıyor olabilir baya karışık bir soru o yüzden cevap da öyle oldu
Benim için tip hiç önemli değil. Bir şekilde ilgim dahiline girmesi yeterli. Bu nasıl olabilir; belki mesleği ilgimi çeker yada kendinden geçerek çalışıyor olması. Bazen bir gülüşü olur. Bazen ses tonu yada konuşmasıyla, bazen oturma şekli, bazen de hiç bir şey yapmaması da olabilir. Tamamen ruh halimle alakalı.
ben aynı fikirde değilim sadece hoşlandığı erkeklere güler diye bişey yok bence normal başka bir erkek de mesela komik bişey söyler fln gülersin ona da. hoşlandığım olsa bile ben ona da gülmeyebilirim başkasına gülebilirim