Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Bir şeyin sanat olması için tam olarak ne olmalı?

ben diye biri

⭐️
hani deriz ya ne güzel yapmışlar sanat resmen. Ya da bir sanat eseri görürsünüz. Adı sanat eseri evet ama neye göre? bir şeyin sanat eseri olması için tam olarak ne olmalı? yetenekli birinin çıkarmış olduğu bir iş mi? yoksa güzel olan her şey mi? ya daaaa hikayesi olup yeteneği ile bunu insanlara yansıtmış kişilerin yaptığı çalışmalara mı sanat deriz? Tabii sorumun cevabı bunların hiç biride olabilir. :d

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sanat sanat içindir. Her şey sanat olabilir. Onun bir eser kategorisine girmesine neden olan beğenisidir yani talebi. Talebi artıran şeyler ise, eserin kime ait olduğu, dönemi, tekniği, popülerliğidir.

Banksy (bu imzasıdır, gerçek adı bilinmemektedir) marjinal sanatçılardan bir tanesidir, aynı zamanda aktivisttir. Bir eseri müzayedede satıldıktan hemen sonra uzaktan kumadan ile onun bir kısmını parçalamıştır. Peki sonra ne oldu? Eser o haliyle kat ve kat değer kazandı çünkü bu hareketi onu çok daha popüler yaptı. Evet zarar vererek.

Sanat güzeldir.

Böyle bir video buldum ama Türkçesi vardır hatta Barış Özcan bununla ilgili bir video yapmış olmalı.

ben diye biri

⭐️
Sanat sanat içindir. Her şey sanat olabilir. Onun bir eser kategorisine girmesine neden olan beğenisidir yani talebi. Talebi artıran şeyler ise, eserin kime ait olduğu, dönemi, tekniği, popülerliğidir.

Banksy (bu imzasıdır, gerçek adı bilinmemektedir) marjinal sanatçılardan bir tanesidir, aynı zamanda aktivisttir. Bir eseri müzayedede satıldıktan hemen sonra uzaktan kumadan ile onun bir kısmını parçalamıştır. Peki sonra ne oldu? Eser o haliyle kat ve kat değer kazandı çünkü bu hareketi onu çok daha popüler yaptı. Evet zarar vererek.

Sanat güzeldir.

Böyle bir video buldum ama Türkçesi vardır hatta Barış Özcan bununla ilgili bir video yapmış olmalı.

güzelmiş. Barış Özcan'ın çok videosu var belki gözden kaçmıştır tekrar bakacağım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar